Youtube'a yeni oynatma seçeneği eklendi - Haberler - indir.com

Youtube'a yeni oynatma seçeneği eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 15:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en çok tercih edilen video uygulaması Youtube, kullanıcılarına yeni 1.75x hızındaki oynatma seçeneğini sundu.

Dünyanın en popüler video izleme ve paylaşma platformu olan Youtube, çağa ayak uydurarak sürekli gelişmeye devam ediyor. Uzun yıllardır sektörün vazgeçilmezi olan ve popülerliğini hiçbir zaman kaybetmeyip, tersine daha da arttıran platform, bu anlamda rakip tanımıyor. Youtube ilk çıktığı günden, bugüne değin oldukça değişti ve yenilendi. Birçok güncelleme ve özellik ile kullanıcılarının gözde uygulamaları arasında alan platform, yeni bir özelliği kullanıcıları için duyurdu.

Youtube'un 2018 yılında en çok izlenenleriYoutube'un 2018 yılında en çok izlenenleri

Youtube’un bir süredir videoları normal sürelerinden hızlı oynatma seçeneğini kullanıcılarına sunduğunu biliyoruz. Bu özellikte, farklı hızlandırma seçenekleri yer alıyor ve kullanıcılar bu seçenekler arasından tercih yapabiliyor. Şimdi bu seçeneklerin arasına bir yenisi daha eklendi.

Youtube'a telefonla girenlere önemli uyarı

Youtube videoları artık 1.75x hızında oynatılabilecek

Dünyanın dört bir yanında milyarlarca kullanıcısı bulunan Youtube, kullanıcıları için yeni oynatma hızını duyurdu. Youtube’ta bugüne kadar oynatma hızı seçeneği olarak 1.25, 1.5X ve 2X bulunuyordu. Kullanıcıların istedikleri oynatma hızında videoyu izleyebiliyordu. Şimdi bu seçenekler arasına bir de 1.75x hızı eklendi. Bazı kullanıcılar için bu yenilik çok büyük bir şey olarak görülmese de bazı kullanıcıların işine yarayabileceği düşünülüyor. Yeni hız seçeneği Türkiye’de dahil olmak üzere kullanılmaya başlandı. Fakat şimdilik sadece web arayüzünde kullanılabiliyor. Özelliği kullanmak için videonun altındaki  Settings simgesine basarak, Speed menüsüne girebilirsiniz.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ