Youtube'a 'Şimdi Kaydet-Sonra İzle' Desteği Geldi! - Haberler - indir.com

Youtube'a 'Şimdi Kaydet-Sonra İzle' Desteği Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-08 15:52:31
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz günlerde Youtube'un internet olmadan da kullanılabileceği haberleri internet dünyasında boy göstermişti. Google'dan bugün gelen bir habere göre; artık Youtube kullanıcıları videolarını çevrimdışı kaydedip ve diledikleri bir zamanda izleyebilecekler.

'Şimdi kaydet-Sonra izle' olarak adlandırılan yeni Youtube özelliği özellikle sınırlı internet kotasına sahip kullanıcılar için oldukça önemli bir tasarruf kaynağı olacak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar herhangi bir videoyu internet bağlıyken izledikten sonra, aynı videoyu 2 gün boyunca internet olmadan da izleyebilecekler.

Yeni özellik ilk etapta Hindistan, Endonezya ve Filipinler gibi ülkelerde sonrasında ise başta az gelişmiş ülkeler olmak üzere kota sıkıntısının yaşandığı ülkelerde kullanıma açılacak.

Video paylaşım sitesi Youtube'a gelen yeni özellik ilerleyen günlerde hem web'de hem de Youtube'un mobil uygulamalarına yapılacak güncelleme ile aktif edilecek.

Dilerseniz bu özelliği Youtube'un yayınladığı resmi Youtube.apk dosyasını cihazınıza yükleyerek deneyebilirsiniz. (Yükleme sonrasında otomatik güncellemeleri kapatmanızı tavsiye ederiz)





PAYLAŞ