Youtube, Yeni Arayüzü ile Yayında - Haberler - indir.com

Youtube, Yeni Arayüzü ile Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Popüler video paylaşım sitesi Youtube, kullanıcıların çalma listelerini hızlı bir şekilde keşfetmelerini ve videolara daha kolay erişebilmelerini sağlayan değişikliklerle birlikte yenilediği arayüzünü kullanıcılarına sunmaya başladı.

Sosyal video paylaşım platformu Youtube'un yenilenen arayüzü, önceden çalma listesini bir kere beğendiğimiz ve izlemek istediğimiz videoyu başka bir sayfada açan yönlendirme özelliğini ortadan kaldırarak direkt olarak izlemek istediğiniz videoyu size ait kılavuz ekran üzerinde izleyebilmenizi sağlıyor. Ayrıca ana sayfada Youtube logosunun sağ tarafında bulunan kılavuz ekranı simgesine tıklandığında çalma listeleri, abonelik işlemleri ve diğer seçenekleri de seçebilecek ve ekranın üst kısmından önerilen videolar ve abonelikler arasında gezinti yapabileceksiniz.

Youtube Yeni Arayüz

Videolar, abonelikler ve trend videoların aynı sayfa üzerinde yer aldığı yeni Youtube'da artık en beğenilen, en çok izlenen ve trend olan videolar arasında kolaylıkla gezebileceksiniz. Haziran 2013 tarihinden bu yana Youtube'un yaptığı en büyük güncelleme olan arayüz değişimi hem videoların hem de çalma listelerinin daha kolay keşfedilmesini sağlıyor.

Web üzerinden erişebileceğiniz Youtube'a aynı zamanda aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebileceğiniz Youtube mobil uygulamaları sayesinde de dilediğiniz her yerden ulaşabilir ve videoları izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ