YouTube videolarını telefonunuza nasıl indirebilirsiniz? - Haberler - indir.com

YouTube videolarını telefonunuza nasıl indirebilirsiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-06 01:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Evlerimizde veya Wi-Fi bağlantısına sahip olduğumuz yerlerde YouTube videolarını izlemek sorun olmazken, mobil internet kotalarından dolayı dışarıda veya yolculuklarda bu videoları izlemek problem olabiliyor. Bu sebeple çevrimdışı video izleme yöntemlerine başvuruyoruz. Bu yöntemlerden en sağlıklısı ise video indirme yöntemi. Ancak günümüze kadar Youtube üzerinden videoları indiremiyorduk. Kullanıcılar Youtube?da ki videoların çevrimdışı izlenememesini çeşitli ironilerle anlatarak isyan ediyorlardı. Ancak Youtube bu duruma el attı.

Youtube video indirme

Youtube daha önceden başlattığı videoları indirebilme özelliğini  ABD ve Avrupa'da başlatmıştı videoların telefonlara indirilebilmesini sağlayan özellik, Orta Asya ülkelerine de geldi. Irak, Lübnan ve Hindistan'da da kullanılabilen bu özelliğin yakında Türkiye'de de faaliyete geçmesi bekleniyor. Kullanıcılar geçmişte Youtube de beğendiği videoları indirebilmek için çeşitli programlara ihtiyaç duyuyordu. Bu programların reklamlı ve yavaş olması kullanıcıları bezdirebiliyordu. Youtube de yeni gelen özellik sayesinde artık bu programlara ihtiyacımız kalmayacak. Yeni özellik sayesinde akıllı telefonunuzda videoları internetiniz olmasa da izleyebileceksiniz. Youtube Android uygulamasına özellik sayesinde videoları istediğiniz çözünürlüklerde telefonunuza indirebilmeniz mümkün olacak. Videoları indirebilmek için ise yapmanız gereken adımlar oldukça basit. Öncelikle indirmek istediğimiz videoyu oynatıyoruz. Ardından video açıldığında çıkan indir butonuna tıklıyoruz. İndir butonuna tıkladığınızda karşınıza çözünürlüğü seçme ekranı çıkacak. Buradan istediğiniz çözünürlüğü seçtikten sonra dilediğiniz videoyu indirebilirsiniz.

Video indirme özelliği şu an için sadece Android platformunda kullanıma sunulmuş durumda. Ancak, Google?ın bu özelliği çok kısa sürede iPhone ve iPad kullanıcıları için de kullanıma sunması bekleniyor.





PAYLAŞ