YouTube videoları için yeni reklam kararı - Haberler - indir.com

YouTube videoları için yeni reklam kararı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-08 19:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

YouTube'un hızlı bir şekilde büyümesinde reklamların etkisi inkar edilemeyecek kadar büyük,. İçerik üreticiler bu reklamların sayesinde reklam kazanıyor, kullanıcılar hem içerik üreticilere destek sağlıyor. Hem de platformun ayakta durmasını sağlıyor.

YouTube videoları için yeni reklam kararı!

YouTube bünyesine reklam yükleyen kişiler, bilinen adıyla YouTuberlar 10 dakika üzeri videolar yüklemeye çaba sarf ediyor. Bunun en önemli sebebi ise video ortası reklamların sadece 10 dakikadan uzun videolarda gösteriliyor olması. Reklamlar konusunda karar değişikliğine giden YouTube'dan bir iyi bir de kötü haber geldi.

YouTube Music kişiye özel dört yeni çalma listesi üzerinde çalışıyorYouTube Music kişiye özel dört yeni çalma listesi üzerinde çalışıyor

İçerik üreticileri için iyi haber, videonun ortasında beliren reklamlar Temmuz ayının sonundan sonra 8 dakikadan uzun videolarda izleyici karşısına çıkacak. Yani, 10 dakika limitinin 8 dakikaya çekilmesinde karar kılındı. 

Yapılan bu değişikliğin bir parçası olarak videonun ortasında gösterilen reklamlar, bu tür reklamların türünün devre dışı bırakıldığı videolarda dahil olmak üzere mevcut olan bütün uygun videolar ve gelecekteki yüklemeler için otomatik etkinleştirilecek.

Bu yazıdaki kötü haber ise kullanıcılara geliyor. Zira süre limiti aşağıya çekildiği için daha fazla reklamla karşılaşılacak.


YouTube algoritması hakkında merak edilenleri açıkladıYouTube algoritması hakkında merak edilenleri açıkladı

PAYLAŞ