Youtube Video İzleme Hızı Nasıl Öğrenilir? - Haberler - indir.com

Youtube Video İzleme Hızı Nasıl Öğrenilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-02 16:30:33
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Her gün giriş yapmadan duramadığımız siteler arasında yer alan Youtube'da video yüklenme hızını ölçmek ve öğrenmek isteyenler için pek çok kişinin bilmediği kılavuz niteliğinde bilgiler sunacağız. 

Youtube'da video indirme hızından şikayet edenlerin gerçek hızlarını öğrenmeleri için önemli bir seçenek sunuluyor. Youtube üzerinden video açtığınızda sağ tuşa tıkladıktan sonra açılan menüden Meraklısı için istatistikler seçeneğine tıkladığınızda video hakkında tüm verilere ulaşabiliyorsunuz.

Video üzerinde açılan bilgiler penceresinde Connection Speed kısmından videonun kaç Kbps hız ile indirildiğini ve hemen sol tarafında da grafik değerlerini görebilirsiniz. Bu alanda ek olarak video id'si, çözünürlük değerleri, sunucu bilgileri gibi pek çok veriye ulaşabilmek mümkün.

Youtube'un istatistikleri sayesinde internetinizde oluşan bir problemi farkedebilirsiniz. Modeminizdeki problem ya da internet hattınızdaki bir bakım hızın normalden düşük olmasına neden olacaktır. Düzenli olarak hız kontrolü yaptığınızda sorunlara daha erken ulaşabilirsiniz. 





PAYLAŞ