YouTube Ücretli Abonelik Sistemi Aktif! - Haberler - indir.com

YouTube Ücretli Abonelik Sistemi Aktif!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-19 09:12:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Son dönemlerde teknolojinin sunduğu imkanlarıyla hayatımıza dahil olan bir meslek alanı olarak yayıncılık karşımıza çıkıyor. İlk olarak Twich tarafından yaygınlaştırılan ve bilgisayar başında geçen vaktin bir iş imkanı olarak geri dönmesini sağlayan yayıncılık gençler tarafından oldukça rağbet görüyor. Tabi bu durumda internet platformlarının birbirleri arasında rekabet etmesini de beraberinde getiriyor. 

Birçok uygulamada canlı yayın özelliği olsa da, bildiğiniz üzere kullanıcılara bağış yapılabilen ve abone olunabilen çok az sayıda Türkiye’de kullanımda olan uygulama vardı. Twich arkasından, bir canlı yayın uygulaması olarak Dlive’ın faaliyete geçmesinin ardından bu konuda bir atak da, en çok tercih edilen içerik platformu olan Youtube’dan geldi. 

Twich Yayıncılarına Ücretsiz Lisanslı Oyun Verilecek! Twich Yayıncılarına Ücretsiz Lisanslı Oyun Verilecek!

YouTube’da Ücretli Abonelik Devri Başlayacak 

YouTube'un Kullanımını Kolaylaştıran 9 Gizlenmiş Özellik

Dünyanın en çok video izleme platformu olarak birçok içerik üreticisini bünyesinde barındıran YouTube’da resmi olarak abonelik devrinin başlayacağını kullanıcılara duyurdu. Artık YouTube izleyicileri de, desteklemek istedikleri içerik üreticilerine dilerlerse ücret karşılığında abone olabilecekler.  Özel abonelik, izleyicilerin içerik üreticilerinin, kendi kanalında yayınlamayacağı özel videoları izleme hakkı sunacak. 

YouTube Abone Sayısı Sisteminde Değişikliğe Gidiyor

YouTube’da bulunan içerik üreticileri ve halihazırda bulunan milyonlarca üyeyi düşünürsek ilerleyen zamanlarda YouTube ve Twich arasında da ciddi bir rekabetin başlayacağını söylemek yanlış olmaz. YouTube’da gelecek olan aboneliklerin ücreti hakkında şuan da net bir açıklama olmasa da, ücretin 10 –20 TL arasında olması bekleniyor. 


İlgili uygulamalar
YouTube Abonelerine Ücretsiz Kredi FırsatıYouTube Abonelerine Ücretsiz Kredi Fırsatı
YouTube Kanalı Açma İşlemleri Nasıl Yapılır?YouTube Kanalı Açma İşlemleri Nasıl Yapılır?

PAYLAŞ