YouTube Studio için karanlık mod özelliği geliyor - Haberler - indir.com

YouTube Studio için karanlık mod özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-15 18:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

YouTube'un içerik üreticileri içi oluşturmuş olduğu YouTube Studio uygulaması yeni tasarım standartlarına ayak uydurarak karanlık mod desteği kazanıyor. Google'ın neredeyse her uygulamasına gelen koyu mod desteğini bu defa içerik üreticilerinin kanal takibi yapmasına imkan sağlayan uygulamada görüyoruz.

Karanlık moda desteği Android 9.0 üzeri işletim sistemi kullanan cihazlarda kullanılabiliyor.

Microsoft Surface Duo, Android uyumluluk testini tamamladıMicrosoft Surface Duo, Android uyumluluk testini tamamladı

YouTube Studio karanlık mod desteği kazanıyor

YouTube kanalını mobil uygulama üzerinden yönetmeyi kolaylaştıran uygulama yorumları denetlemek, video yüklemek ve düzenlemek, kanal ayarlarını değiştirmek ve para kazanma durumunu gözlemlemek gibi birçok ihtiyaç için yardımcı oluyor.

YouTube Studio web üzerinden de kullanılabiliyor, fakat koyu mod özelliğinin web tarafına gelip gelmeyeceği kesin değil.

YouTube uygulaması, iki senedir otomatik şekilde koyu tema kullanımı destekliyor fakat kanal sahiplerinin sıkı bir şekilde kullanmış olduğu Stüdyo uygulaması için bu durum mevcut değildi. Geç kalınmış olan özelliğin nihayet kullanıcılarla buluşuyor olması büyük bir eksikliği telafi edecek.

Geçtiğimiz hafta eklenmiş olan kapsamlı istatistik gösteren özelliğin ardından koyu mod desteğinin yayınlanması, uygulamayı daha da kullanılabilir bir hale sokacak.Özelliği kullanabilmek için uygulamanın en son sürümünü kullanmış olduğunuzdan emin olmanız gerekmekte.  Ardından ayarlar bölümünde koyu mod seçeneğini göreceksiniz.



PAYLAŞ