Youtube SEO Ve Videoları Öne Çıkartma - Haberler - indir.com

Youtube SEO Ve Videoları Öne Çıkartma

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-03 17:15:21
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Youtube üzerinde videolarınızı öne çıkartmak istiyorsanız.Yapmanız gereken bazı yöntemler mevcut. Bunlardan birisi Youtube'a eklediğiniz videolarda ki anahtar kelimeleri doğru kullanmak olacaktır. Anahtar kelimeler internet dünyasının bir parçası haline gelmiş durumda. Bu kelimeler sayesinde içeriklerimiz videolarımız hatta ve hatta sitelerimiz ön sıralarda yer alabilir. Eğer sizde bu tür bir çalışma yapmak istiyorsanız daha doğrusu sağlam bir çalışma yapmak istiyorsanız. Yapacak olduğunuz birkaç işlem var bunlardan sonra artışı kendiniz bile fark edebilirsiniz. 

Youtube İle Seo'nun Ne Alakası Var?

Youtube ile seonun aslında bir çok aynı yönü var. Bunlardan birisi ikisinde de anahtar kelimeler oldukça önemli. Anahtar kelimeleri doğru olarak kullanmak için ise videonun içeriği hakkında'da bilginiz olmak zorunda. 

Youtube Anahtar kelimeleri Nereye Girilir?

Youtube üzerinde paylaşacağınız videolarda anahtar kelimeleri kesinlikle alt kısma ekleme yapmamalısınız. Bunun yerine videoyu paylaşırken size anahtar kelime girişi sağlayan bir yer bulunmaktadır. Bu kısma bu kelimeleri uygulayarak aramanızı hem yükseltebilirsiniz. Hemde %30 %40 bir artış sağlayabilirsiniz. 

Bu İşlem Sonucunda Videom Trendlere Otururmu?

Bunun bu konu ile aslında bir ilgisi yoktur. Videonuzun trendlere oturması için yapmanız gereken.Sadece daha etkili bir kitle ve videoya ihtiyacınız var. 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ