YouTube resim içinde resim özelliği iPhone'a geliyor - Haberler - indir.com

YouTube resim içinde resim özelliği iPhone'a geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-22 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Milyonlarca kullanıcı sayısına sahip olan YouTube, resim içinde resim (PiP) özelliği için herkesin sevineceği yeni bir açıklamada bulundu. 

Çevrimiçi video platformu YouTube, uzun bir bekleyişin ardından, iOS uygulaması için resmi olarak resim içinde resim (PiP) desteğine kavuşuyor. Söz konusu bu özellik premium olmayan abonelerin de içinde yer aldığı tüm kullanıcıların YouTube, uygulamasını kapatmasına ve videolarını da küçük bir açılır pencereden izlemeye devam etmesine izin veriyor. 

Youtube Masaüstü sürümü için yeni bir arayüzü test ediyorYoutube Masaüstü sürümü için yeni bir arayüzü test ediyor

PiP özelliği tüm kullanıcıların beğenisine sunuluyor

YouTube, konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, PiP özelliğinin şu an için iOS'taki tüm premium aboneler için sunulduğunu ve yakın zaman içerisinde de ABD'deki tüm iOS kullanıcıları için daha sunulacağının altını çizdi. YouTube platformunun sadece ödeme yapan aboneler için sınırlı bir şekilde resim içinde resim desteğine sahip olabileceği yönünde bazı söylentilere rağmen, bu özelliğin tüm kullanıcılar tarafından kullanılabileceğini de bir kez daha belirtmekte fayda vardır. 

Safari tarayıcısında kararsız bir çalışan PiP özelliği için bazı kullanıcılar, YouTube platformunda PiP özelliğini devre dışı bırakmak için kullanılan parametreleri kapatmak için kısa yollar kullanmaya yarayan geçici çözümler bulundu. Yakın zaman içerisinde gelecek olan resmi destekle beraber kullanıcıların karmaşık çözümleri denemesine de gerek kalmadan sunulan içerikler kullanılabilecek. Şu an için sadece ABD kullanıcıları için sunulacak olan bu özelliğin belirli test süresinin sonunda tüm dünyadaki kullanıcılar için sunulması bekleniyor. 

 


YouTube yorumları videoda gözükmeye başladıYouTube yorumları videoda gözükmeye başladı
Fenerbahçe YouTube gelirleri açıklandıFenerbahçe YouTube gelirleri açıklandı
YouTube reklam politikalarını güncellediYouTube reklam politikalarını güncelledi

PAYLAŞ