YouTube Reklamlar İçin Yeni Güncelleme - Haberler - indir.com

YouTube Reklamlar İçin Yeni Güncelleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 16:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın dünyanın en büyük video izleme platformu olan YouTube için yeniliklere gideceği belli oldu. Özellikle son zamanlarda kullanıcılar tarafından gelen şikayetler doğrultusunda şirket YouTube’da yer alan atlanabilir reklamlar için yeni yayınlayacağı bir güncelleme ile kullanıcıların memnun olmasını sağlayacak. Son raporlara göre birçok kullanıcı izledikleri bir video içeriğinin sürekli yer alan reklamlardan ötürü kesintiye uğradığı için şikayet ve sitemde bulundu. Tek kullanıcı ile kalmayan bu şikayetler doğrultusunda YouTube atlanabilir reklamlar için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu söz konusu yeni güncelleme ile beraber ard arda yer alan iki reklam artık atlanabilir olacak.

YouTube Reklamlar İçin Yeni Güncelleme

YouTube, Content ID'ye 100 milyon dolardan fazla para harcamışYouTube, Content ID'ye 100 milyon dolardan fazla para harcamış

Güncelleme ile gelecek bu yenilik sayesinde kullanıcılar reklama boğulmaya devam edilse de bu noktada artık videoların sürekli reklamlardan ötürü kesilmemesi bekleniyor. Bu sayede reklamları tek tek geçmek yerine peş peşe reklam geçişleri sağlanabilecek. YouTube ve Google her zaman kullanıcı deneyimini ön planda tuttuğu için kullanıcılardan gelen tepkileri azaltmak adına platformunda iyileştirme ve yeniliklere gidiyor. Daha iyi bir izlenim ve görüntü deneyimi sunmak adına ise bu yeni gelişme sağlanmış durumda. Söz konusu hamle ile beraber YouTube videolarında yaşanan reklam kesintilerinin yüzde 40 oranında bir azalmaya gidilmesi bekleniyor.

Bu reklam yeniliği ve yeni düzenleme şuan için sadece masaüstü sürümde kullanıma aktif edilmiş durumda. Ancak özelliğin 180 milyondan fazla TV ve mobil kullanıcılar için de yakın zamanda sunulması bekleniyor. Özellikle aşırı reklamlardan ötürü çeşitli reklam engelleyici eklentiler kullanan kullanıcıların bu yeni hamleye nasıl bir tepki vereceği ise merakla bekleniyor. YouTube’un kullanıcı deneyimini ön planda tutarak her zaman iyi bir video deneyimi sunmak istediği biliniyor. Yakın zamanda bu özelliği mobil cihazlarınızda da kullanabilirsiniz.


İlgili uygulamalar
YouTube'a yüklediği videolar ile servet kazanıyorYouTube'a yüklediği videolar ile servet kazanıyor
YouTube, klasik filmleri reklamlarda gösteriyor!YouTube, klasik filmleri reklamlarda gösteriyor!
YouTube Üzerinden Ücretsiz Film İzleme DönemiYouTube Üzerinden Ücretsiz Film İzleme Dönemi

PAYLAŞ