YouTube Premium üyelik iptali nasıl yapılı? - Haberler - indir.com

YouTube Premium üyelik iptali nasıl yapılı?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-11 14:29:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler video seyretme platformu YouTube, Premium hizmeti ile kullanıcılara çok daha profesyonel bir kullanım sunuyor. Üstelik bu üyelik sayesinde verilen hizmette artıyor. Fakat kullanıcılar YouTube Premium üyeliklerini iptal etmek isteyebilirler. YouTube Premium üyeliğini iptal etmek için, herhangi bir ücretlendirmeye tabii tutulmadan yapacağınız işlemlerden söz edeceğiz. Bu aslında genellikle bilinen fakat işlem esnasında pek de akla gelmeyen bir yöntemdir. Samsung, Honor, Xiaomi ve Huawei cihazlarda YouTube Premium üyeliği nasıl iptal edilir? Şirket özellikle ülkemizde YouTube Premium üyeliği ile pek fazla başarı elde edemedi. Kullanıcılar ya ücreti fazla buldu ya da ücrete göre içeriklerin yetersiz olduğunun altını çizdi. 

YouTube Premium üyelik sistemi

Şirket şu günlerde tüm Gmail kullanıcılarına özel 3 ay ücretsiz YouTube Premium kullanma imkanı adı altında çeşitli reklamlar gösteriyor. Bu uygulama sayesinde izlediğiniz bir filmi ya da videoyu indirebilir ya da internetsiz seyretme keyfi sunabilirsiniz. Uygulamanın bu özelliği özellikle uçak seyahatleriniz esnasında oldukça işinize yarayacak gibi gözüküyor. Cep telefonunuzu uçak moduna alarak film seyredebilir ya da dilediğiniz herhangi bir içeriği YouTube üzerinden sorunsuz bir şekilde seyredebilirsiniz. Burada önemli olan noktalardan biri ücretsiz üyelik sistemlerinde her zaman sanal kredi kartından faydalanmaktır. 

YouTube Premium Tamamen Ücretsiz OluyorYouTube Premium Tamamen Ücretsiz Oluyor

Satın alma işlemlerinde ya da ücretsiz kullanım esnasında zorunlu kredi kartı ya da banka kartı eklemeniz gerektiği taktirde söz konusu bu yöntemi tercih ederek daha sonra sürpriz sonlu bir fatura ile karşılaşmanın önüne geçebilirsiniz. Hesap açtığınız anda sanal kart iptalini kolaylıkla yapabilir ya da limit düşürme işlemlerini de adı adım takip edebilirsiniz. 

YouTube Premium telefondan iptal etme

YouTube Premium hesabınızın iptalini sağlamak adına son adımda YouTube sizi, Google Chrome'a yönlendirir ve e-posta şifrenizi girerek abonelik iptali konusunda çeşitli seçenekler ile karşılaşırsınız. Bunun için ilk olarak uygulamanızı açın ve sa üst köşede yer alan kullanıcı adınızın baş harfi şeklinde belirlenen profile tıklayın. Daha sonra alt alta sıralanan bilgilerden Ücretli Üyelikler seçeneğine tıklayın. Bu seçenekler arasından bireysel üyelik yazan seçeneğe dokunun. Alt kısımda ise yönet yazısı ile karşılaşacaksınız. Buraya tıklayın ve Chrome'a mail adresinizi ve şifrenizi girerek işlemlerinize devam edebilirsiniz. 


 


YouTube Premium Türkiye kullanıcıları için açıldıYouTube Premium Türkiye kullanıcıları için açıldı
YouTube Premium, Youtuberları nasıl etkileyecek?YouTube Premium, Youtuberları nasıl etkileyecek?
Youtube Premium'da Full HD video indirme aktif oldu!Youtube Premium'da Full HD video indirme aktif oldu!

PAYLAŞ