YouTube Premium, Türkiye'de kullanıma açıldı - Haberler - indir.com

YouTube Premium, Türkiye'de kullanıma açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-20 10:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Bildiğimiz üzere video paylaşım sitelerinin başında gelen YouTube'da her gün milyonlarca video paylaşılıyor ve milyonlarca video izleniyor. İçeriğini kendiniz belirleyeceğiniz videolar yapabilir hatta canlı yayın bile açabilirsiniz. Kendinize insanları çekebilir, size abone olmalarını sağlayabilirsiniz. Sizin kanalınızı takip etmeye başlamaları ve videolarınız izlenme oranları yükselmeye başlaması ile para kazanma özelliğiniz açılabilir. Hatta YouTube size binlerce aboneniz olduğu için plaket bile yolluyor.

YouTube Premium Türkiye sayfası açıldı

YouTube Premium sayfasını, ABD, Avusturalya, Güney Kore, Yeni Zelanda, Meksika, Avusturya, İsveç, Kanada, İrlanda, İtalya, Norveç, Finlandiya, Fransa, Almanya, Rusya, İspanya ve İngiltere gibi ülkelerde bu servis kullanıma açıldı. Premium özelliği içerisinde izlediğiniz herhangi bir videoyu indirebiliyor ve reklamsız izleyebiliyorsunuz. YouTube'un en çok beklenen özelliklerinden biri olan arka planda çalışma özelliği de bu servis aracılığıyla gelmiş bulunuyor. Bu ülkelerin yanı sıra bizim ülkemizde de yüksek kullanıcı sayısı olan YouTube, Premium özelliği için Türkiye sayfası açtı. Fakat YouTube Premium Türkiye'ye girerseniz "Henüz kullanılamıyor" şeklinde bir yazı çıkıyor. Önümüzdeki günlerde kullanılmaya başlanacak olan bu özelliklerin fiyatı da belli olmuş durumda.

YouTube Premium ne gibi özellikleri var?

Premium servisinin getirdiği en önemli özelliklerinden biri reklamsız ve internetsiz olarak kullanabiliniyor olması. Servise abone olan kişiler YouTube videolarını reklamsız ve internetsiz izleyebilecekler. Spotify özelliğine benzeyen bu özelliklerde önceden videoyu indirebileceksiniz. Daha sonra ise internetsiz ve reklamsız şekilde izleyeceksiniz.

YouTube Premium fiyatı ne kadar olacak?

Premium servisinin fiyatı kategorilere ayrılmış durumda. Aile ve tekli hesab olarak iki farklı paket önümüze çıkıyor. Tekli hesap 11.99 dolar, aile hesabı için 17.99 dolar olarak açıklandı.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ