YouTube Özel Birini Arıyor! - Haberler - indir.com

YouTube Özel Birini Arıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-24 21:02:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler video paylaşma ve seyretme platformlarından biri olarak karşımıza çıkan YouTube, bu sefer bir iş ilanı ile gündeme geldi. YouTube şirketinde önemli bir pozisyonda çalışacak olan bu özel kişi ilan doğrultusunda aranıyor. YouTube platformunun adeta bir kalbe ihtiyacı var. Şöyle ki, videoların planlanma süreçleri, kaydedilmesi, düzenlenmesi ve aynı zamanda yükleme süreçleri haftada birçok kez tekrarlanıyor olmasından dolayı bitik ve kötü hissetmeleri sebebiyle empati geliştirecek birine ihtiyaç duyuyor. 

YouTube tarafından verilen bu ilan Linkedln üzerinde göründü. Söz konusu bu ilana göre, YouTube bünyesinde çalışmak üzere aranan bu yeni ekip üyesi, tartışmalı ve karmaşık konularda sorun çözme yetisine sahip olan ve tercihen kriz yönetimi konusunda tecrübeli olan bir eleman olmasıdır. Bu yeni yeni üye kriz esnasında problem yönetecek güce sahip olmalı ve tartışmalı düşünceler içerisinde doğru olanı seçebilecek beceriye ve bilgiyi de kullanmalıdır. Ekibe katılması beklenen bu yeni kişi, işe alındığı taktirde görevinin bir parçası olarak " yaratıcılar ve YouTube platformunun arka kısmında güven seviyesini artıracaktır. Bunun yanı sıra aynı zamanda " yaratıcı başarısını ve mutlu çalışma" oranını da artırmaya yardım edecek içerikleri değerlendirecektir. 

YouTube Ücretli Abonelik Sistemi Aktif!YouTube Ücretli Abonelik Sistemi Aktif!

YouTube platformunda yer alacak olan bu kişinin ekip yönetimi konusunda da kendini geliştirecek özveriye de sahip olması gerekiyor. İş ilanını geniş çaplı bir şekilde değerlendirmek gerekirse yaratıcı kişilerin genellikle genç olan ve iş hayatı ile gündelik yaşamı dengeleme konusunda beklendiği gibi pek de deneyimli olmayan, YouTube platformuna her dakika yüklenen 400 saatlik video içerisinde kendi yeteneklerini ön plana çıkarmak için zorlu koşullar altında çalışan kişiler olduğunu düşündüğümüzde yeni iş ilanını sonucunda işe alınacak olan kişinin kolay bir işe başlamayacağı aşikar bir durumdur. 

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu YouTube, bu yıl içerisinde yapmış olduğu bir takım değişiklikler ile beraber mevcut popüler YouTuber'lar üzerinde bulunan baskıyı bir nebze olsa da azaltmaya yönelik hareket etmişti. Yılın ilk günlerinde söz konusu platform, algoritma üzerinde yapmış olduğu değişiklikler ile beraber yaratıcı kitlelerin izlenme rakamlarının, üye sayılarının ve aynı zamanda izlenme sürelerinin en üst arama sonuçlarında gözükmek adına elde ettikleri önemli aza indirgemiştir. Bu çalışmaların yerine önerilen videolar ve arama sonuçları genellikle videoların doğru etiketlenmeleri ile izleyicinin daha önce ne gibi içerikler seyrederek beğendiklerine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Yapılan bu yeni işe alım ilanı ile beraber kendi bünyesine katılacak olan yeni ekip üyesi ile beraber daha kolay bir şekilde sorun çözümü gerçekleştirilecek ve daha başarılı bir çalışmaya imza atılacak. 

 


İlgili uygulamalar
YouTube, Yorum Gizlemeyi Test EdiyorYouTube, Yorum Gizlemeyi Test Ediyor
YouTube Çocuk Videolarını KaldırıyorYouTube Çocuk Videolarını Kaldırıyor
YouTube Eski Müzikleri Düzenlemeye AlıyorYouTube Eski Müzikleri Düzenlemeye Alıyor

PAYLAŞ