YouTube Originals ücretsiz oluyor! - Haberler - indir.com

YouTube Originals ücretsiz oluyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-19 11:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Bildiğiniz üzere YouTube geçtiğimiz ayarlarda sunduğu Music ve Premium üyelikle dijital müzik kütüphaneleri arasına iddialı bir giriş yapmıştı. Birçok yeni özellikle kullanıcılarının karşısına çıkan  YouTube Premium’un en dikkat çeken özelliklerinden  biri de YouTube’nin yeni sunacağı orijinal içeriklerdi.  YouTube kullanıcılarının hiçbir ek gelir ödemesine gerek kalmadan orijinal video içeriklerini yayınlayacağını duyurmuş ve bu paketten sadece Premium üyelik sahiplerinin yararlanabileceğini açıklamıştı. Ancak sonrasında bu hizmeti tüm kullanıcılarına sunmak isteyen platform üyeliği bulunmayan ancak bu hizmetten yararlanmak isteyen kullanıcıların reklam izleyerek orijinal içerikleri izleyebilecekleri açıklanmıştı. 

YouTube Premium kuşkusuz son dönemlerin en çok kullanıcı çeken uygulaması olsa da, YouTube kullanıcılarına verdiği sözde sadık kaldı. 24 Eylül 2019 tarihinden itibaren YouTube’nin ürettiği tüm orijinal film, dizi ve içerikler üyelik paketi olmayan kullanıcıların da erişimine açılıyor. 

YouTube Premium, Türkiye'de kullanıma açıldıYouTube Premium, Türkiye'de kullanıma açıldı

YouTube Premium Türkiye kullanıcıları için açıldı

YouTube orijinal içerikleri ücretsiz sunacak! 

Bu durum ilk etapda Premium üyeler için bir dezavantaj gibi görünse de aslında pek öyle değil. YouTube’un sunmuş olduğu orijinal içerik servisine reklamsız olarak erişebilecek tek kullanıcılar Premium üyeleri. Bunun yanı sıra Premium üyelerinin sahip olduğu bir diğer artı, yeni ve takip ettikleri içeriklere anında erişebilecek olmaları. YouTube orijinal içerik hizmetini tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunmaya başlayacak, ancak bu konuda Prermium üyelerin, de unutmayacak. Orijinal içeriklere normal kullanıcıların erişmesi zaman alırken, Premium üyeler aynı zamanda söz konusu içeriklerle ilgili olarak içerik hakkında yayınlanan özel videolara ve bölümlere diledikleri zaman erişimi olacak. 

YouTube Premium, Youtuberları nasıl etkileyecek?

YouTube’nin sunduğu bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanmak isteyen kullanıcılar ise, sürekli olarak şikayet edilen reklam trafiğini onaylamış oluyor. Unutmadan altını çizelim, tarayıcınızda reklamlar için herhangi bir eklenti kullanıyorsanız, içerikleri izlemek için devre dışı bırakmanız gerekecek. YouTube’nin sunduğu orijinal içerikler 24 Eylül tarihinden itibaren tüm kullanıcılara açılacak. Ancak bu içeriklere şimdiden göz atmak isteyen ve seyir keyfini reklamlarla bölmek istemeyen kullanıcılar için ise Premium üyelik bedeli 17 TL. 


YouTube Premium Tamamen Ücretsiz OluyorYouTube Premium Tamamen Ücretsiz Oluyor
Youtube Premium'da Full HD video indirme aktif oldu!Youtube Premium'da Full HD video indirme aktif oldu!

PAYLAŞ