Youtube önizlemeler, tüm kullanıcılar için açılıyor - Haberler - indir.com

Youtube önizlemeler, tüm kullanıcılar için açılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 11:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Sosyal Medya

Youtube’un normalde ücretli olan hizmeti Youtube Premium’da sunulan bir özellik, tüm kullanıcılar için açıldı.

En sevilen en çok tercih edilen video uygulamalarından Youtube, Premium özelliği ile kullanıcılarına pek çok ayrıcalık tanıyor. İnsanların neredeyse aradığı her şeye ulaşabildiği platformda en çok gelmesi istenen özelliklerden birisi, Youtube’ta videoların ön izlemesini görebilmekti. Fakat bu özellik henüz birkaç aydır sadece Premium kullanıcılarına sunuluyordu. Youtube kullanıcıları, özelliğin tüm kullanıcılar için açılmasını talep ediyordu. Youtube, kullanıcılarının isteklerine kulak vermiş olacak ki, bir süre önce ön izlemeleri tüm kullanıcıları için aktif ettiğini duyurdu.

YouTube Premium Tamamen Ücretsiz OluyorYouTube Premium Tamamen Ücretsiz Oluyor

Youtube'un 2018 yılında en çok izlenenleri

Youtube "Gezinirken Oynat", artık tüm kullanıcılara açık

Youtube, birkaç aydır Gezinirken Oynat özelliğini Premium üyelerine sunuyordu fakat Premium üyeliği olmayan kullanıcılar bu özellikten faydalanamıyordu. TubeFilter, bu özelliğin yaklaşık bir yıl önce ortaya çıktığını sölüyor. Kullanıcıların gelmesini en çok istediği özelliklerden biri olan Gezinirken Oynat, şimdi tüm kullanıcılar için açıldı.

Youtube, önizleme seçeneğinin tüm kullanıcılara açıldığını, “Önizlemeler sizin video izleme tercihlerinizi daha isabetli bir şekilde yapmanızı sağlayacak ve seçtiğiniz videolarla daha uzun bir süreyle etkileşimde bulunacaksınız!” açıklaması ile duyurdu. Ön izlemeler aracılığı ile kullanıcılar artık izlemek istedikleri videoların kapak görsellerini değil, altyazı destekli kısa ön izlemelerini görme imkanına sahip olacaklar. Google duyurusunda, ön izleme pencerelerinde kullanılmak üzere, küçük ön izleme pencerelerinin de optimize edildiğini söyledi. Bu da ön izlemelerin veri kullanımını arttırmayacağına işaret ediyor.

 


İlgili uygulamalar
YouTube açıklama baloncukları kalkıyor!YouTube açıklama baloncukları kalkıyor!
Yıllık 22 milyon Dolar kazanarak YouTube'un en çok kazananı 8 yaşında bir çocukYıllık 22 milyon Dolar kazanarak YouTube'un en çok kazananı 8 yaşında bir çocuk
Youtube'un Google Play üzerinde yüklenme sayısı açıklandıYoutube'un Google Play üzerinde yüklenme sayısı açıklandı

PAYLAŞ