YouTube Müzik yakında Wear OS için de kullanılabilir olacak - Haberler - indir.com

YouTube Müzik yakında Wear OS için de kullanılabilir olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-16 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Arama motoru devi Google’ın giyilebilir cihazları için geliştirmiş olduğu Wear OS platformundan önce Apple Watch ailesine YouTube Müzik desteğine kavuşturmaya hazırlanıyor. Google bu noktada yaptığı hamle ile Apple Watch kullanıcılarına biraz daha önem vererek YouTube Music desteği getiriyor. YouTube Müzik platformuna her geçen daha fazla kullanıcı kazandırmak için uğraşan Google, farklı işletim sistemleri içinde çalışmalarını sürdürüyor. PhoneArena’da yer alan habere göre ise kendi geliştirmiş olduğu Wear OS’ı atlayan Google, Apple Watch kullanıcıları için YouTube Müzik uygulamasını kullanıma sunuyor. Watch kullanıcıları ise bu sayede direkt olarak saatleri üzerinden çalma listelerine erişebilecekler.

YouTube Müzik, Apple Watch desteğine kavuştu

YouTube Music'e eklenen 5 çalma listesi özelliğiYouTube Music'e eklenen 5 çalma listesi özelliği

Ancak Apple Watch üzerinden YouTube Music’in tüm özelliklerinden faydalanabilmesi için kullanıcıların YouTube Müzik Premium abonesi olması gerekiyor. iPhone ve Watch 3 serisi yada daha üzeri bir cihaza sahip olmanız da gerekiyor. Güncellemelerin tamamlanması ile beraber kullanıcılar akıllı saatleri üzerinden YouTube Müzik uygulamasına ve kontrollerine sahip olabilecekler. Bunların yanı sıra Google, getirmiş olduğu yeni özellik ile beraber tek bir tuşla hoparlörler üzerinden parçalar oynatabilecek. Watch serisi için YouTube Müzik uygulama desteğini getiren Google, WearOS cihazlarına da uygulamayı pek yakında sunacak. Tüm bu yenilikler ile beraber şirket YouTube Müzik platformuna çok daha fazla ilginin olması bekleniyor.

Bakalım Google’ın bu uygulama desteği ile beraber YouTube müzik uygulamasının istatistikleri ne seviyede olacak göreceğiz.


Youtube Music, My Mix özelliğiyle daha başarılı öneriler sunacakYoutube Music, My Mix özelliğiyle daha başarılı öneriler sunacak
YouTube Music, ‘Keşfet’ sekmesini güçlendiriyorYouTube Music, ‘Keşfet’ sekmesini güçlendiriyor

PAYLAŞ