YouTube Müzik Videolarındaki Reklamlar Artacak - Haberler - indir.com

YouTube Müzik Videolarındaki Reklamlar Artacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 10:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

YouTube yeni müzik uygulamasının kullanıcılarını arttırmayı hedeflediğini belirtti. Bu kapsamda Google Play Music ve YouTube'un birleşeceği ve müzik videolarındaki reklamların arttırılacağı belirtildi. Google'ın bu yeni projesi ile beraber YouTube Red ve Google Play Müzik bir araya gelerek Spotify'a bir rakip olması bekleniyor. Youtube bu sayede kullanıcıları Premium uygulamaya yönlendirmek için çalışmalara başlamış durumda. Youtube küresel müzik lideri Lyor Cohen 'Reklamların şirketin geleceğinde büyük rol oynadığını düşündüğünü' ifade etti.

Bu yeni sistem ile beraber YouTube müziklerine daha fazla reklam koyacaklarını ancak bu reklamlardan hoşlanmadıkları için Premium sürüme geçerek daha güzel bir müzik deneyimi yaşayacaklarını belirtti. Premium üyelik ile beraber reklamların kalkması haricinde kullanıcılara özel içerikler ve oynatma listelerine erişmek mümkün olacak. Youtube'un bu yeni projesinin tanıtım için büyük bir pazarlama projesine sahip olduğu belirtiliyor.

Henüz yayına girmemiş olan bu yeni gizmetin tarihi ve geleceği isim henüz belli olmuş değil. Ancak yeni uygulamanın reklam içerikleri ile dolu olacağı için kullanıcılar tarafından ne kadar sevilecek henüz bilinmiyor. Premium paketin fiyatlandırması noktasında ise nasıl bir politika izlenecek göreceğiz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ