YouTube Müzik İle Artık Çevrim Dşıyken Şarkı Dinlenebilecek - Haberler - indir.com

YouTube Müzik İle Artık Çevrim Dşıyken Şarkı Dinlenebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-05 22:00:18
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google'ın popüler video izleme platformu olan YouTube, yenilikler ve güncellemeler ile platformunu geliştirmeye devam ediyor. Hali hazırda YouTube'un ücretli versiyonu olan YouTube Red kapsamında kullanıcılar çevrim dışı olarak müzik dinleme imkanına sahiptiler. Fakat bu durum sadece çevrim dışı karışık kaset özelliği ile sunulabiliyordu. Söz konusu bu kaset özelliği ile kullanıcıların dinleme geçmişi hareketleri ile otomatik olarak dolduruluyordu. Teknik olarak sorunsuz bir şekilde çalışsada kullanıcıların dinledikleri bir kontrol üzerinde olmadığı için pekte işlevsel bir özellik oluyor diyemezdik.

Ancak YouTube bu noktada bir iyielştirmeye giderek artık kullanıcılarına çevrim dışı iken dinleyebileceklerini belirleme imkanı sunuyor. Bu noktada şarkı, çalma listesi ve albümler gibi noktalar çevrim dışı olarak dinlenebilip yönetilebilecek. Çevrim dışı dinlenebilecek olan olan şarkı, albümler ve çalma listesi ''' şeklinde yer alan menü ikonuna basarak sağlanabilecek. Daha sonra ise ekranda çıkacak seçenekler üzerinden 'Çevrim Dışı İçin Kaydet' seçeneği işaretleniyor ve buradan kullanıcılar ses dosyası yada SD-HD video gibi çeşitli seçimler yapabiliyorlar.

iOS tarafında ise kullanıcılar listede bulunan bir şarkıyı solo sürükleyerek daha sonra hızlı bir şekilde 'Çevrim Dışı İçin Kaydet' seçeneğine basabiliyorlar. Çevrim dışı için kaydedilmiş olan içerikler kullanıcı profilinde yer alan 'Çevrim dışı' sekmesi üzerinden erişebiliyorlar. Bakalım YouTube RED için sunulmuş olan bu çevrim dışı müzik dinleme seçeneği yakın zamanda tüm YouTube kullanıcılarına da sunulur mu göreceğiz.





PAYLAŞ