YouTube Music'te şarkı sözü entegrasyonu nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

YouTube Music'te şarkı sözü entegrasyonu nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-22 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Nasıl Yapılır?

Google’ın yeni ve popüler uygulamalarından birisi olan YouTube Music için Google yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Şimdi ise YouTube Music uygulamasına şarkı sözü entegrasyonu özelliği uygulamaya getiriliyor. Direkt bir şekilde videoda gözükmüyor ancak YouTube Music’te çalan içeriğin Şarkı Sözleri bölümü yer alıyor. Birçok Android kullanıcısı tarafından izlemiş oldukları şarkılarının altında şarkı sözleri olduğunu belirtti. Sadece lisanslı şarkılar için şarkı sözü entegrasyonu bulunan YouTube Music’te lisanslı şarkıların hepsinde henüz şarkı sözü yer almıyor.

YouTube Music’te şarkı sözü entegrasyonu

YouTube Music'le rekabet içinde olan Spotify kullanıcı sayısını açıkladı!YouTube Music'le rekabet içinde olan Spotify kullanıcı sayısını açıkladı!

Yeni özellikten yararlanmış olan Android kullanıcıları, Premium hesaplara sahip olmadıklarını ifade ediyor. Buna göre kullanıcıların ifade ettiklerine göre bu özelliği herkes tarafından kullanabileceğini ifade ediyorlar. Ancak şuan için şarkı sözleri özelliği çok az sayıda kullanıcılara hitap ediyor. Öyle ki henüz YouTube Music’in bu özelliğini görmeyen birçok cihaz kullanıcısı bulunuyor. Ancak yakın bir zamanda YouTube Music için yayınlanacak olan güncelleme ile beraber şarkı sözleri özelliğinin tüm YouTube Music kullanıcılarına gelmesi bekleniyor.

iOS tarafında ise YouTube Music için şarkı sözlerine dair henüz bir detay bulunmuyor. Google’ın üzerinde geliştirmelerinin sürdürdüğü bu yeni özelliğini yakın zamanda hem Android hem de tüm iOS kullanıcıları için sunması düşünülüyor. Bakalım YouTube Music uygulaması için gelecek olan şarkı sözleri haricinde uygulamada ne gibi yenilikler ve geliştirmeler olacak göreceğiz. YouTube Music’in ilk 3 ay ücretsiz olduğunu da hatırlatalım.


YouTube Music kullanıcılarının kendi müziklerini yüklemesine izin verecek!YouTube Music kullanıcılarının kendi müziklerini yüklemesine izin verecek!

PAYLAŞ