YouTube Music Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

YouTube Music Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-13 12:00:23
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

2014'ün Kasım ayında Youtube Music Beta'yı duyuran popüler video paylaşım servisi Youtube, bugün itibariyle uygulamanın nihai sürümünü Android ve iOS cihazlar için yayınladı.

Hatırlayacağınız üzere Youtube, bu ay başında ücretli üyelik sistemi Youtube Red'i hayata geçirmişti. Servis şimdi de Spotify, Deezer ve Apple Music'e alternatif olan müzik dinleme uygulaması Youtube Music'i indirmeye sundu.

Youtube Music

Şimdilik Türkiye'de çalışmayan müzik servisi Youtube Music'e giriş yapmak için Google hesabı gerekiyor. Her kişinin kendi müzik zevkine uygun içerikler bulabileceği uygulamada en son çıkan parçalardan orijinal video kliplere, kullanıcıların tercihlerine göre hazırlanmış çalma listelerinden full albümlere kadar yüzlerce içeriği bulmak mümkün.

Youtube Music uygulaması ücretsiz kullanılabiliyor ancak müzikleri reklamsız dinlemek ve seçilen müzikleri çevrimdışı dinlemek için Youtube Red üyesi olmak gerekiyor. Youtube Red üyeleri ayrıca videonun yüklenmesini beklemeden sadece sesini dinleyebiliyorlar. Youtube Red abonesi olmak için aylık 9.99 dolar ödeme yapıldığını da sizlere hatırlatalım.

Son olarak Youtube Music'i Android ya da iOS cihazına indirerek üye olan kullanıcılar uygulamayı 14 gün boyunca hiçbir kısıtlama olmaksızın deneyebiliyorlar. Youtube Music uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




Youtube Music Tanıtım Videosu


PAYLAŞ