Youtube Music, My Mix özelliğiyle daha başarılı öneriler sunacak - Haberler - indir.com

Youtube Music, My Mix özelliğiyle daha başarılı öneriler sunacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-29 13:00:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Youtube Music, çalma listelerini daha iyi hal getirmek adına My Mix özelliğini test etmeye başladı. Spotify bünyesinde karşımıza çıkan ve oluşturduğunuz çalma listelerine dayanarak derlenen ‘yedi günlük çalma listeleri’ benzeri My Mix, yakında tüm kullanıcıların kulllanımına sunulacak.

My Mix özelliğiyle daha başarılı öneriler

Google Müzikler’in yerine geçen ve rakiplerinde olan özellikleri bünyesine katmaya devam eden, ülkemizde büyük heyecanla beklenen ve geçtiğimiz aylarda nihayet gelen YouTube Music, çalma listeleri konusunda diğer platformlar kadar başarılı bir sevieyede olamamıştı. Google’ın müzik servisi, yapay zeka destekli olarak oluşturduğu çalma listeleri ile güzel işler başarsa da tüm parçaları tek çalma listesinde karıştırması nedeni ile kullanıcılar tarafından pek kullanışlı ve başarılı bulunmamıştı.

Twitter, retweet yapan kullanıcıları böyle uyaracakTwitter, retweet yapan kullanıcıları böyle uyaracak

Jazz bir şarkı dinlerken aniden sizi metal müzikle sarsmayı başaran başarısız çalma listeleri, YouTube Music için maalesef ki pek olumlu sonuçlar getirmemişti. Modunuza ya da dinlemek istediğiniz müzik türüne dayanan yeni playlist oluşturma özelliği My Mix, bazı kullanıcılar ile test edilmeye başlandı.

Modunuza ya da müzik tarzına göre çalma listeleri

Android Police‘da yer alan habere göre uygulamanın son versiyonunda YouTube MusicSpotify tarafında başarılı bir şekilde kullanılan ‘yedi günlük oynatma listeleri’ benzeri bir özelliği My Mix’i kısıtlı sayıdaki kullanıcıya test etmesi içi sunmuş durumda. Günlük oluşturulan çalma listeleri, sizin o anda hangi tarz ya da modda müzik dinlemek istediğinize bağlı olarak çeşitli parçalardan oluşturuluyor. Bu da kullanıcıların çalma listeleri konusunda çeşitlilik kazanmasını sağlıyor.

Bir dizi değişiklik de diğer kullanıcılar tarafından raporlanmış olarak bekliyor. Raporlarda son aramalar ekranından o an seçilip çalınan parçanın oynatılma şekline kadar ufak geliştirmelerin yapıldığı belirtiliyor. Uygulamasını ve kullanıcı deneyimini geliştirmelere devam eden YouTube Music, kullanıcılara daha iyi deneyim sunmayı hedefliyor.


İlgili uygulamalar
Twitter’da önce oku sonra paylaş özelliği geliyorTwitter’da önce oku sonra paylaş özelliği geliyor

PAYLAŞ