YouTube Music kişiye özel dört yeni çalma listesi üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

YouTube Music kişiye özel dört yeni çalma listesi üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-06 23:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yıl sonunda Google'ın tek müzik uygulaması olarak kalacak olan YouTube Music'e, sektörde rakiplerine karşı elinin güçlü olabilmesi için yeni özellikler ekleniyor. Son olarak dört yeni çalma listesi uygulamaya dahil olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak. YouTube Music platformu bu yılın sonunda Google'ın tek müzik uygulamaları olarak kullanıcıların hayatında yerini koruyacak. Teknoloji devi Google, bu durumu gerçekleştirmeden önce YouTube Music platformunu yeterinde donanımlı hale getirmek için çaba gösteriyor. Şirket, yıl sonuna kadar uygulamayı yeterince kullanıcı dostu hale getirip Spotify'ın karşısında güçlü bir şekilde durmak istiyor.

YouTube Music platformunda getirilen yeni çalma listeleri ülkemizde Antrenman Mix'i, Konsantrasyon Mix'i, Karışık Enerji Listeniz ve Karışık Rahatlama Listeniz şeklinde adlandırılıyorlar. Platformun yeni çalma listeleri, henüz kullanıcıların ana sayfalarında görünmüyor. Burada bağlantıları tıklayıp listeleri kaydedersiniz ve her pazartesi yenilecek olan 4 yeni çalma listesini ana sayfanızda görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda yeni çalma listelerinin, yakın bir zamanda gelecek güncelleme ile yerleşik hale gelmesi bekleniyor.

YouTube Music için yeni özellikler yoldaYouTube Music için yeni özellikler yolda

YouTube Music, Android akıllı telefonlarda yerleşik müzik çalar olarak Google Play Müzik'in yerini alıyor. Geçiş, Google'ın bu yılın sonuna kadar Play Müzik'i tamamen ortadan kaldıracağını belirtmesiyle başladı. Play Müzik kullanıcıları kitaplıklarını YouTube Music'e aktarabiliyorlar.

 


İlgili uygulamalar
YouTube Music keşfet özelliği ile güncellendiYouTube Music keşfet özelliği ile güncellendi
YouTube Music önerilen özelliği kullanıma sunulacakYouTube Music önerilen özelliği kullanıma sunulacak
YouTube Music ana sayfada öneriler sunacakYouTube Music ana sayfada öneriler sunacak

PAYLAŞ