YouTube Music Key Üyelik Ücreti Belli Oldu! - Haberler - indir.com

YouTube Music Key Üyelik Ücreti Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçen gün Youtube tarafından yapılan duyuruyla resmileşen online müzik servisi Music Key'in üyelik ücreti belli oldu. Google Play Music üzerinde bulunan milyonlarca şarkıya ulaşma imkanı sunan servisin üyelik fiyatını haberimizde bulabilirsiniz.

Dünya'nın en çok ziyaret edilen video sitesi Youtube, kullanıcılarına profesyonel anlamda yeni bir müzik dinleme deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bu amaçtan yola çıkan video sitesi geçtiğimiz gün yaptığı bir duyuruyla Youtube Music Key adlı servisinin tanıtımını yapmıştı.

Youtube Music Key

Şu an sadece Amerika ve 6 Avrupa ülkesinde BETA olarak kullanıma sunulan servisin denemeleri ise 6 ay sürecek. Beta aşamasında sonra Youtube engeli olmayan ükelerdeki kullanıcılara sunulacak olan servisin aylık üyelik fiyatı ise 7.99 dolar olacak.

Türkiye fiyatlandırması hakkında henüz bir bilgi bulunmayan Youtube Music Key için benzer servislerdeki fiyat politikasını göz önüne aldığımızda aylık 9.99 TL ücret karşılığında servisten yaralanabileceğimizi umuyoruz.

Alternatif bir online müzik dinleme servisi olarak Mayıs 2015'te hizmete sunulması planlanan Music Key'e aylık üye olan kullanıcılar; reklamsız müzik dinleme avantajına sahip olabilecekleri gibi aynı zamanda çevrimdışı oynatma ve arka planda müzik dinleme özelliklerinden de faydalanabilecekler.

Beta aşamasında sunulan Youtube Music Key'i denemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ