YouTube Music Key Resmen Duyuruldu! (Video) - Haberler - indir.com

YouTube Music Key Resmen Duyuruldu! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Yaklaşık bir yıl boyunca çeşitli dedikodular eşliğinde haberlere konu olan Youtube'un yeni online müzik servisi Music Key, firma tarafından yapılan açıklamayla beraber nihayet resmilik kazandı.

Müzik tutkunlarının oldukça hoşuna gidecek pek çok sürprizle birlikte gelen servis için Youtube, bağımsız sanatçılarla bazı anlaşmalar yaptı. Premium müzik servisinin önündeki en büyük engeli ortadan kaldıracak olan Youtube Music Key, önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren BETA olarak yayın hayatına başlayacak.

Kısa bir süreliğine 7.99 dolar aylık üyelik ücreti karşılığında satın alınabilecek servis sayesinde mobil kullanıcılar, reklamsız müzik dinleme, arka planda müzik çalabilme ve çevrimdışıyken bile müzik dinleyebilme özelliklerinden faydalanabilecekler.

Youtube Music Key

Music Key üyeleri 30 milyondan fazla şarkının bulunduğu Google Play Music kütüphanesinin tamamına ulaşabilecekleri gibi aynı zamanda uzmanların oluşturdukları çalma listelerine ve uygulamadan ayrılmadan Youtube müzik videolarına da erişebilecekler.

Premium müzik servisi olarak hizmet verecek olan Music Key, kullanıcılarına dinlemek istedikleri sanatçının tüm albümüne, yayınlanan videolarına veya diskografisine ulaşma imkanı da tanıyacak. Ancak ülkemizdeki kullanıcıların bunlara ulaşabilmesi için öncelikle servisin ülkemize açılması gerekiyor. Music Key şimdilik ilk olarak ABD ve Avrupa'dan da sadece 6 ülkede açılacak.

Youtube Music Key

Şu anda davetiye usulüyle kullanıcı kabul eden Music Key'e youtube.com/musickey sayfası üzerinden erişilebiliyor. Servis henüz yayına başlamadığı için karşınıza boş bir sayfa çıkabilir. Ancak yayına açıldıktan sonra beğenilere göre çalma listeleri, şarkı önerileri, trend şarkılar ve dinlenilen müzik videolarını görebilmek mümkün olacak.

Türkiye kullanıcılarına henüz açılmayan ancak 17 Kasım Pazartesi gününden itibaren BETA olarak altı aylık deneme sürecine girecek olan Music Key'in Tanıtım Videosu'nu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Youtube Music Key Beta Tanıtım Videosu


PAYLAŞ