YouTube Music için yeni özellikler yolda - Haberler - indir.com

YouTube Music için yeni özellikler yolda

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-06 19:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz senelerde dijital müzik kütüphaneleri arasına dahil olan YouTube Music rakipleri karşısında günden güne güç kazanıyor.

Geçen sene Türkiye’de de kullanıma sunulan YouTube Music uygulaması her geçen gün kullanıcı sayısını arttırıyor. Henüz bu pazarda yeni bir uygulama olan YouTube Music gelişmiş algoritmasıyla dikkatleri üzerine çekse de bazı özellikler açısından hala gelişmesi gereken bir uygulama. Rakipleriyle açığı kapatmak için çalışmalar yürüten Google, YouTube Music’in arayüzünde büyük bir değişikliğe gidiyor. Yeni güncellemeyle birlikte YouTube Music daha gelişmiş bir kütüphaneye sahip olacak.

YouTube mobil uygulamasında YouTube mobil uygulamasında "Trendler" sekmesi değiştirildi!

YouTube Music gelişmiş kütüphane sistemine geçiş yapacak

Piyasadaki dijital müzik platformlarıyla kıyaslandığında daha geniş bir kütüphaneye sahip olan YouTube Music yeni güncellemeyle “Kütüphane” sekmesine sahip olacak. Bu adımla kullanıcılarına diğer platformlarda alışık oldukları bir arayüz sunacak olan şirket yeni uygulamayı kullanıcı deneyimi açısından daha iyi bir hale getirmeyi hedefliyor.

YouTube Music'in beklenen özelliği yayınlandı!

YouTube Music kullanıcıları artık uygulamada yer alan “Kütüphane” sekmesinin içerisinde şarkıları ve sanatçıları üst kısımda görüntüleyebilecekler. Bunun yanı sıra kullanıcılar kütüphaneye bir şarkı eklemek istediklerinde artık sanatçının da eklemesi zorunluluğuyla da karşılaşmayacaklar. Bu sayede YouTube Music kullanıcıları istedikleri şarkıya daha kolay erişebilecekler.

Yenilenmiş kütüphanenin yanı sıra albüm ve şarkı listelerinin de görünümünü değiştiren YouTube Music sıralamalarda değişiklik özelliği sayesinde platformun daha kullanışlı olmasını sağladı. Henüz tüm kullanıcılar için yayınlanmayan yeni güncelleme birkaç gün içerisinde tüm kullanıcıların erişimine sunulacak.

 

 


İlgili uygulamalar
YouTube video kalitesi tüm ülkelerde düşecekYouTube video kalitesi tüm ülkelerde düşecek
YouTube'nin en popüler 5 bilim kanalıYouTube'nin en popüler 5 bilim kanalı

PAYLAŞ