YouTube Music her an duyurulabilir! - Haberler - indir.com

YouTube Music her an duyurulabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-22 01:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Müzik dinleme platformları, akıllı telefonların çıkmasıyla birlikte oldukça popülerleşti. Artık akıllı telefon kullanıcıları, müzik dinlemek için bu platformları tercih ediyorlar ve istedikleri şarkıyı telefonlarından dinliyorlar. Bu anlamda, dünya çapında en çok kullanılan video izleme platformu olan Youtube'un da birtakım çalışmaları olduğu biliniyordu. Youtube'un yaklaşık olarak 3 yıllık bir süredir. Youtube Music isimli bir müzik platformu üzerinde çalıştığı biliniyor. Fakat bu platformun ne zaman çıkacağı ve hazır olacağına yönelik bugüne kadar herhangi bir bilgi paylaşımında bulunulmamıştı. Projeye dair gelen son bilgilerle, platformda sona yaklaşıldığı bilgisi elde edildi. Youtube, yeni müzik platformunu kullanıcılara her an duyurabilir.

Youtube Music, çok küçük bir kitle tarafından test ediliyor

Youtube'un uzun süredir üzerinde çalıştığı bu proje, şu an için küçük bir kitle tarafından test ediliyor. Platformun, bir değişiklik olmadığı takdirde önümüzdeki hafta Yeni Zelanda, Güney Kore, Avustralya ve Meksika'da hizmete sunulması bekleniyor.

Platformun nasıl işleyeceğini merak ediyorsanız; kullanıcılara iki farklı üyelik sistemi sunulacak. Birisi, aylık 10 dolarlık premium hizmeti diğeri ise ücretsiz reklamlı olacak. YouTube Red hizmetinin yerini YouTube Premium alacak. YouTube Music, Google Asistan'ı tam destekleyecek. Uygulamaya özel olarak yeniden tasarlanmış bir mobil aplikasyon sunulacak. Bununla birlikte, isteyenler masaüstü yazılımı sayesinde bilgisayardan da kullanabilecek. Sürekli takipte olduğunuz sanatçılar, YouTube Music'in ana sayfasında sizin için dikkatinizi çekecek şekilde yer alacak. Google Play Musiz Hizmeti de yıl sonuna kadar kapatılıp YouTube Music'e kaydırılacak. Bu hizmetin ülkemizde ne zaman kullanıma sunulacağına dair herhangi bir bilgi yok. Tahmini olarak çok sürmeyeceği düşünülüyor.





PAYLAŞ