YouTube Music, Android 12 Material You tasarımına uygun olacak - Haberler - indir.com

YouTube Music, Android 12 Material You tasarımına uygun olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-14 11:30:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

oogle, bu yılın başlarında Material You adlı güncellenmiş tasarım dilini , mevcut Material Design yinelemesinden daha fazla renge vurgu yaparak açıkladı . Ayrıca, uyumlu uygulamaların görünümünü ve verdiği hissi değiştirmenize olanak tanıyan özelleştirilebilir renk paletlerine odaklanır. Google, Gmail ve Google Takvim de dahil olmak üzere tam Android 12 sürümünden önce Material You'yu kullanmak için uygulamalarının her birini yavaş yavaş güncelliyor ve YouTube Müzik yeniden tasarım için sıraya girdi.

YouTube Music şu anda Android'de albüm resmini, medya kontrollerini ve beğen/beğenme düğmelerini gösteren tek bir widget'a sahiptir. Google şimdi, basit bir düğme sırası yerine bir dizi daireye sahip olan bu widget ( H/T GooglePixels on Telegram ) için güncellenmiş bir tasarımı test ediyor . Yeni YouTube Müzik widget'ında, albüm resmi ortada, beğen düğmesi ve kenarda oynat düğmesi bulunuyor.

YouTube Music'e çevrimdışı arama özelliği geliyorYouTube Music'e çevrimdışı arama özelliği geliyor

YouTube Music'in tasarımı yenileniyor

Youtube Music ve YouTube birbirinden ayrılıyor

Güncellenen pencere öğesi tasarımı, Google'ın diğer uygulamalarının çoğunu Malzeme Sizinle eşleşecek şekilde güncellemesinden sonra gelir. Şirket , Gmail, Takvim, Meet, Drive, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar dahil olmak üzere verimlilik uygulamalarının çoğunu geçen hafta Material You ile yeniden tasarlamıştı. Saat ve Hesap Makinesi, Beta 5'in yayınlanmasıyla güncellendi. Bu arada Google, yeni tasarımı Translate, Lens ve Messages uygulamalarıyla da test ediyor .

Şimdiye kadar yeniden tasarladığınız Malzeme, dinamik renkler, daha büyük FAB'ler, Google Sans metni ve alt sekmelerin hap şeklindeki vurguları için destek ekledi, ancak bu değişikliklerin hiçbiri ana YouTube Müzik uygulamasına geçmedi. henüz. Bununla birlikte, güncellenmiş bir widget tasarımının varlığı, daha fazlasının geleceğine dair ipuçları veriyor, bu nedenle ana kullanıcı arayüzünün yeniden tasarlanmasına dair tüm bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


İlgili uygulamalar
Akıllı saat kullanıcılarına Youtube Music'ten kötü haberAkıllı saat kullanıcılarına Youtube Music'ten kötü haber
YouTube Music abone sayısı dikkat çekiyorYouTube Music abone sayısı dikkat çekiyor

PAYLAŞ