YouTube Music, anasayfada benzer şarkıların çalması için bir radyo listesi oluşturuyor - Haberler - indir.com

YouTube Music, anasayfada benzer şarkıların çalması için bir radyo listesi oluşturuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-17 21:00:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

YouTube Music, birden fazla Reddit kullanıcısının yayınladığı ana sayfasında Yeni bir Hızlı Seçim bölümü yayınlıyor. Yeni hızlı seçmeler kategorisi, her sayfada dört şarkı içeren bir atlıkarınca içerir. Bir şarkı seçerken, benzer şarkıların bir radyo çalma listesi oluşturulacaktır. YouTube Music, dinlediğinize benzer bir dizi şarkıyı çalan bir Start Radio seçeneğine zaten sahip, ancak hızlı seçmeler bölümü, kullanıcıları zevklerine göre daha fazla müziğe tanıtmanın daha etkili ve göze çarpan bir yolu gibi görünüyor.

Reddit kullanıcıları, YouTube Müziğindeki yeni hızlı seçmeler bölümünü tespit etme hakkında bilgi verdi. Önerilen şarkılar, yazıya göre, bazen birkaç kez duydukları ancak sevmedikleri şarkılardır. Quick Picks, Ana sayfada, Favorilerinizin altında belirgin bir şekilde bulunur ve sizin için karıştırılır.

YouTube to create a new feature in the style of TikTok!YouTube to create a new feature in the style of TikTok!

Quick Picks, YouTube müziğinin ana sayfasında, favorilerinizin altında belirgin bir şekilde konumlandırılır ve sizin için düzenlenir.

Bu özellik başlangıçta iki ay önce bir Reddit kullanıcısı tarafından fark edildi ve şimdi daha fazla kullanıcıya yayılıyor gibi görünüyor. Quick Picks'in, her biri üzerinde kaydırmaya devam edebileceğiniz dört şarkıdan oluşan beş sayfası olduğu bildiriliyor.

9to5Google tarafından hazırlanan bir rapor, özelliğin Android ve iOS kullanıcılarına ve web'deki YouTube müziğine yayılmaya başladığını doğruladı.

Google Play Music'in kapanması ve Google'ın kullanıcıları YouTube Music'e geçmeye teşvik etmesiyle, ikincisi müzik akışı hizmetini daha verimli hale getirmek için birkaç yeni özellik tanıttı. Geçtiğimiz hafta, YouTube Music, kullanıcıların ana sayfayı özelleştirmelerini sağlayan ve egzersiz ve odaklanma gibi öne çıkan aktiviteler için müziğe kolay erişim sağlayan bir etkinlik çubuğu ekledi. Ayrıca, ana sayfadaki kullanıcılar için çeşitli sanatçıları ve farklı ruh hallerini içeren yedi kişiselleştirilmiş My Mix çalma listesini tanıttı.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ