YouTube Mobil Uygulamalar İçin Harika Oynatma Hızı Seçeniğini Getirdi - Haberler - indir.com

YouTube Mobil Uygulamalar İçin Harika Oynatma Hızı Seçeniğini Getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-12 12:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Akıllı Telefonlar

YouTube'un web görünümü yani masaüstü sürümünde kullanılabilen video oynatma hızını ayarlayabilme özelliğini Android ve iOS platformuna da getirdiğini duyurdu. Mobil kullanıcılar için artık videoları hem hızlnadırım hem de  yavaşlatabilecekler.

YouTube uygulamasının Android ve iOS sürümleri için tüm kullanıcılarını sevindirecek yeni bir özellik daha geldi. Google'ın yapmış olduğu duyuruda artık YouTube kullanıcılarının izledikleri videoların oynatma hızını seçebilme olanağı sağlayabilir. Yeni oynatıcı kontroller ile birlikte mobil cihazınızda video oynatma hızını ayarlayabileceksiniz.

 

 

Oynatma hızının belirlenmesi, web görünümü yani masaüstü versiyonda birkaç yıldır kullanılabilmekteydi, fakat mobil platformlar için en çok istenilen özelliklerden biri olmasına rağmen cep telefonlarına bir hayli geç geldi. Android ve iOS cihazınına kurulu olmuş uygulamayı güncelleme yaparak izlediğiniz tüm videoları hızlandırıp ve yavaşlatabileceksiniz.

Oynatma hızı minimum 0.25x (çeyrek hız) ile 2x (iki kat hızlı) arasında ayarlanabilmektedir. Yeni gelmiş bu özelliğin Android 5.0 Lollipop veya daha üstünü çalıştırabilen akıllı telefonlarda ve tüm iOS cihazlarda kullanılabilirliğini de duyuralım. Yeni güncelleme ilg birlikte YouTube Logo ve başlık da değişmiş durumdadır.





PAYLAŞ