Youtube mobil için yeni bir özellik getirdi - Haberler - indir.com

Youtube mobil için yeni bir özellik getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 13:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Hem webde hem de mobilde milyonlarca kullanıcısı olan Youtube, mobil kullanıcıları için, video geçişlerini kolaylaştıran yeni bir özellik getirdi.

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip, popüler video uygulamalarından birisi olan Youtube, durmadan yenilenmeye ve daha kullanışlı bir hale gelmeye devam ediyor. Uygulama, webde olduğu kadar, mobil kullanıcılarının da uygulamayı olabildiğince rahat kullanabilmesi adına sürekli yenileniyor. Youtube platformunu mobilde kullanan kullanıcılar, önerilen videolar arasında geçiş yapma konusunda biraz zorluk çekiyordu. Şirket, bu durumu fark etmiş olacak ki Youtube’un mobil uygulamasında bu durumu çözmek adına bir yenilik yapıldı. Bu yenilikle birlikte, Youtube mobil kullanıcıları önerilen videolar arasındaki geçişlerini, daha kolay bir şekilde yapabilecek.

Youtube'a yeni oynatma seçeneği eklendi

Youtube mobilde video geçişleri artık daha hızlı olacak

Kısa bir süre önce Youtube’un mobil uygulaması için bir güncelleme yayınlandı. Güncellemenin esas amacı, kullanıcıların videolar arasındaki geçişlerde zorlanmasına çözüm olmaktı. Bu sorun, gelen güncelleme ile giderildi ve artık kullanıcılar önerilen videolar arasında daha hızlı ve kolay geçiş yapabilecekler.

Youtube’a gelen bu güncelleme ile videolar arası geçişler, Instagram’a benzer hale getirildi. Bu özelliğe göre, bir video izlerken izlediğiniz videoyu ekranın sağına kaydırabileceksiniz ve ekranın sola kaydırdığınızda da izlediğiniz videoya tekrar dönüş yapabileceksiniz. Böylece videolar arasında gezinmeniz daha kolay olacak. Youtube’un mobil platforma bu özelliği getirerek, kullanımı daha kolay bir hale getirmesindeki temel amaç, son zamanlarda Youtube kullanıcılarının  yüzde 70 gibi büyük bir kısmının mobil üzerinden platformu kullanıyor olması olarak görülüyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ