YouTube Kids Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

YouTube Kids Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde Youtube'dan çocuklar için yeni bir uygulama geleceği bilgisini sizlere aktarmıştık. Çocukların Youtube içeriklerine daha güvenli bir ortamda ulaşmalarını sağlayacak Youtube Kids uygulaması Android ve iOS cihazlar için bugün yayınlandı.

Özellikle çocuklu aileleri endişelendirecek pek çok içerikten arındırılmış olan uygulamada Shows (Gösteriler), Music (Müzik), Learning (Eğitim) ve Explore (Keşif) olmak üzere dört farklı kanal ile çalma listeleri yer alıyor.

Youtube Kids

Çocuklar için özel olarak tasarlanan uygulamanın arayüzünde kolay seçilebilen ve olabildiğinde az kaydırma kullanılan sekiz büyük kutucuk bulunuyor. Bu kutucukların her birinde popüler çocuk serileri yer alırken, üst kısımda bulunan beş simge ile de TV dizileri, şarkılar, eğitim programları ve en çok izlenen videolara ulaşılabiliyor.

Henüz yazmayı bilmeyen çocuklar için sesle arama özelliğinin kullanıldığı uygulamada yetişkinlere yönelik arama terimleri engellenmiş durumda. Örneğin; uygulamanın arama bölümüne herhangi bir yetişkin ifadesi yazıldığında karşımıza 'Başka bir şey ara' yazısı çıkıyor.

Bunun yanında çocuklarının çok fazla Youtube ile meşgul olmasını istemeyen ebeveynler için de uygulamada zaman kısıtlama özelliği yer alıyor. Bu özellik sayesinde ebeveynler çocuklarının ne kadar süre ile Youtube olması gerektiğini ya da ne kadar süreyle videoları izleyebileceklerini kolaylıkla belirleyebiliyorlar.

Google'ın Youtube videolarını izlemeyi seven çocuklar için geliştirdiği Youtube Kids ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Uygulamayı incelemek ve Android ya da iOS cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Son olarak uygulamayı daha yakından görmek için Youtube Kids Tanıtım Videosu'nu izlemenizi öneririz.




İlgili uygulamalar

Youtube Kids Tanıtım Videosu


PAYLAŞ