YouTube Kanalı Açma İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

YouTube Kanalı Açma İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-07 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu olan YouTube, bilindiği üzere artık bir iş sahası oldu. Elbette ki eski geleneksel tarzını koruyor olsa da son yıllar içerisinde kullanıcıların özgün içerik hazırlama ve yayınlama konusunda gelişmiş imkanlar sunan popüler bir platform haline geldi. Dünyanın önde gelen ve en popüler video paylaşım platformu olan YouTube, günümüzde yediden yetmişe birçok kişinin ilgi alanına hitap ediyor. Kendi yaratıcılık kabiliyetine güvenen kullanıcılar YouTube'un bu popülerliğini kendi yaşam tarzına göre şekillendiren kullanıcılar, YouTube üzerinden kendi isimlerine özel bir kanal açarak düzenli içerik hazırlayıp yayınlıyor. 

Gelişen teknoloji ile beraber adeta bir meslek dalı haline gelen YouTuber'lık, YouTube platformunun en gözde mesleklerinden biri haline geldi. Kendi karakterine uygun ve yaratıcılığını internet ortamında değerlendirerek kullanmayı tercih eden kullanıcılar, YouTube'u para kazanma aracı olarak görüyor ve bu doğrultuda çeşitli çalışmalara imza atıyor. Sizde yaratıcılık kabiliyetinize güveniyor ve çekmiş olduğunuz videolar üzerinden para kazanmayı hedefliyorsanız bu konu hakkında YouTube üzerinden kanal açabilirsiniz. Sizin de YouTube platformunda kanal açma gibi bir düşünceniz varsa yazımızı bu konu hakkında referans alabilirsiniz. 

Telefonda Yer Alan Müzik YouTube İle Nasıl Çalınır?Telefonda Yer Alan Müzik YouTube İle Nasıl Çalınır?

YouTube şirketi, özgün içerik üreten ve mevcut kurallara uygun içerikler oluşturmak konusunda başarılı olan üyelerin emeğini elbette ki karşılıksız bırakmıyor. Adeta tüm dünya üzerinde fenomen haline gelen kanal açma akımında, ülkemizden de birçok YouTuber yer alıyor. Yeteneklerinizi dünyanın en popüler içerik platformunda değerlendirmek için tek ihtiyacınız olan YouTube kanalıdır. Yaratıcılık kabiliyetinizi kullanarak özgün çalışmalara imza attığınız bir YouTube kanalına sahipseniz, diğer kullanıcı kitlesi tarafından fark edilecek ve hatta kısa süre içerisinde binlerce takipçi sayısına ulaşarak bu işten para kazanmaya başlayacaksınız. İşin para kazanma kısmında elbette ki belirli bir sayıya ulaşmış olmanız gerekiyor. Azimli ve faydalı içerikler hazırlayarak sizde YouTube kanalınız üzerinden kısa süre içerisinde para kazanarak popüler bir insan olacaksınız. 

YouTube Hesabı Oluşturma İşlemleri

Eğer halen yeteneklerinizi sergileyebildiğiniz bir YouTube kanalına sahip değilseniz, yazımızı değerlendirerek hemen şimdi bir YouTune kanalı açabilirsiniz. Eğer daha önce bir YouTube kanalı açtıysanız ve aktif olarak kullanmıyorsanız, Google hesabınızı açarak kanalınıza erişim sağlayabilirsiniz. İşlemlerinize başlamak için ilk olarak YouTube anasayfasının sağ üst köşesinde yer alan Oturum Aç butonuna tıklayın. Daha önceden açmış olduğunuz mevcut bir Google hesabınız varsa, otomatik olarak YouTube hesabınız da olmuş olacak. Hesabınıza giriş yaparak YouTube kanalı için sonraki adımlara geçebilirsiniz. 

Eğer bir Google hesabınız yoksa Diğer Seçenekler menüsünden Hesap Oluştur seçeneğine tıklayarak işlemlerinize devam edin. Hesap oluşturma sayfasında karşınıza bir takım doldurmanız gereken bilgiler çıkacak. Bilgilerinizi doldurun ve Sonraki Adım butonuna tıklayın. Bu işlemleri tamamlayarak Google hesabınızı başarı ile oluşturmuş olacaksınız. Ekranda karşınıza çıkan YouTube ile devam et butonuna tıklayın. Bu sayede YouTube'a otomatik olarak giriş yapmış olacaksınız. Aksi bir durum ile karşılaştığınız taktirde yine sağ üst köşede yer alan hesap oluştur sayfasından işlemlerinizi kontrol edebilirsiniz. 


İlgili uygulamalar
YouTube Üzerinden Ebeveyn Ayarları Nasıl Yapılır?YouTube Üzerinden Ebeveyn Ayarları Nasıl Yapılır?
YouTube Abone Sayısı Sisteminde Değişikliğe GidiyorYouTube Abone Sayısı Sisteminde Değişikliğe Gidiyor
YouTube Gaming Uygulaması KapanıyorYouTube Gaming Uygulaması Kapanıyor

PAYLAŞ