YouTube indirme sayısında rakipsiz hale geldi - Haberler - indir.com

YouTube indirme sayısında rakipsiz hale geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-26 19:00:10
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu YouTube, PlayStore üzerinden en çok indirilen uygulama oldu. Açıklanan son rakamlara göre YouTube uygulaması indirme sayısı 10 milyar barajını geçti. Bu sayede YouTube uygulaması indirme sayısı, 8 milyar civarında olan dünya nüfusunu da geçmiş oldu.

Dünyanın en popüler bazı uygulamalarına sahip olan Google başarısını her alanda devam ettirmeye niyetli gibi görünüyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz senelerde popüler video paylaşım uygulaması YouTube, PlayStation store için yayımlanmış ve kullanıcıların bilgisayar zorunluluğu olmadan televizyonlarından YouTube bağlanabilmesi sağlanmıştı. Günümüzde bu akıllı Tv modelleri için de geçerli olsa da YouTube PlayStation’daki popülerliğini korumaya ve hatta arttırmaya devam ediyor.

YouTube, Twitch'ten üç özellik daha aldıYouTube, Twitch'ten üç özellik daha aldı

YouTube yeni bir para kazanma yöntemiyle karşınızda

Google uygulamalarıyla ilgili açıklanan PlayStore'daki indirme sayıları dünya üzerindeki popülerliğini de ortaya koyuyor. YouTube indirme sayısıyla tüm uygulamalara adeta meydan okudu.

Dünya nüfusu 8 milyar sınırında olmasına karışık YouTube uygulamasının Google PlayStore üzerinden indirilme sayısı bugün itibariyle dünya nüfusunu geçti. YouTube'un PlayStore üzerinden indirilme sayısı 10 milyarın üzerine çıktı.

YouTube rakipsiz hale geldi

Tabii ki bu sayı uygulamanın farklı kişiler tarafından kullanıldığı anlamına gelmediğinin de altını çizmek gerek. Bir kullanıcının iki ve daha fazla cihaza uygulamayı indirmesi indirme sayısının artmasında etkili oluyor.

Bunun yanı sıra indirip silme ve yeniden yükleme sayıları da yine 10 milyar sayısına dahil ediliyor. Fakat tüm bu etmenlere rağmen YouTube’un 10 milyar indirme sayısını geçmesi uygulamayı rakipsiz hale getiriyor.


YouTube bahşiş benzeri bir özelliği platformuna getiriyorYouTube bahşiş benzeri bir özelliği platformuna getiriyor

PAYLAŞ