YouTube Hikayeler’e Snapchat özelliği! - Haberler - indir.com

YouTube Hikayeler’e Snapchat özelliği!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-13 16:46:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

YouTube Hikayeler için geliştirilen yeni özellik Snapchat’ten alışkın olduğumuz bir kullanımı Youtube’a getirdi. İşte konuyla ilgili detaylar. 

Youtube'a yeni oynatma seçeneği eklendi

Herkesin ders çalışmaya başlayacağı yeni Youtube akımıHerkesin ders çalışmaya başlayacağı yeni Youtube akımı

Video paylaşımı konusunda lider ağ olan Youtube için yeni bir özellik daha geliştirildi. Yapılan resmi açıklamaya göre içerik üreticilerinin Youtube hikayeler bölümünde artırılmış gerçeklik filtrelerini kullanabileceği belirtildi. Bu açıklama ile birlikte hikayeler bölümündeki hareketliliğin daha da aratması beklenirken daha önce Snapchat’ten alışkın olduğumuz özelliğin bu sefer Youtube için kopyalandığı da ortaya çıktı.

Yeniliklerle Youtube hikayeler zenginleşiyor!

Youtube hikayeler için geliştirilen bu özellikler ile birlikte çok daha zengin bir hale getirilmesi, kullanım noktasında da kullanıcıları teşvik ediyor. Kullanıma sunulduğu ilk günden itibaren olumlu sonuçların alındığı platformda arttırılmış gerçeklik filtreleri ile birlikte yeni bir dönem başlayacak.

Yapılan tanıtımda AR filtrelerinin kullanımı ile ilgili de detaylar veren Youtube, derinlik sensörünün olmasının zorunlu olmadığını, tek bir kamera üzerinden de 3D görüntü oluşturulabileceğini söyledi. Bu bakımdan kullanım açısından şartlar daha da iyileştirilmiş durumda. Üstelik yeni özellik, sadece yeni videolar için geçerli olmayacak. İsteyen kullanıcılar önceki videoları için de filtreyi uygulama şansına sahip. Fakat bu konuda tek kriter, 10 bin abonenin üzerinde bir hesaba sahip olmak. Bu nedenle tüm kullanıcılara sunulmuş olsa da kriteri sağlayamayan kullanıcılar bu yenilikten yararlanamayacak.

YouTube'a telefonla girenlere önemli uyarı! 


İlgili uygulamalar
Vodafone TV, dünyaca ünlü 3 YouTube kanalını bünyesine kattıVodafone TV, dünyaca ünlü 3 YouTube kanalını bünyesine kattı

PAYLAŞ