Youtube Go ne işe yarar? - Haberler - indir.com

Youtube Go ne işe yarar?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-06 17:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en büyük video izleme platformu Youtube kullanıcılarına yeni özelliğini sundu. Youtube kullanıcıları en çok izlikleri videoları online olmadan izleyebilmek internet verisini harcamamak istiyordu. Bazen kullanıcılar videoları çok beğeniyor ve tekrar tekrar izlemek istiyordu. YouTube kullanıcılarının bu konudaki beklentilerini boşa çıkarmayarak yalnızca 8.10MB büyüklüğündeki yeni uygulaması YouTube Go'yu Android kullanıcılarına sundu. İnternet kotası az olan kişiler için ideal olan bu özellik ile izleyeceğiniz videoları kayıt ederek kota dostu bir uygulama olarak görülmektedir.

YouTube Go, Google'ın internetsiz video izleme imkanı sunan bir hizmetidir. Google Play üzerinden YouTube Go (Unreleased) uygulamasını Android cihazınıza indirip kurarak, internetsiz ortamda YouTube Go (Unreleased) üzerinden videoları internet olmadan da izleyebileceksiniz. Youtube Go'yu internetten indirmeden önce video çözünürlüğünü belirleyip videoyu indirmeniz gerekmekte. İndirdikten sonra videolarınızı internet olmadan da izliyebileceksiniz. YouTube Go ile indirmiş olduğunuz bir videoyu Bluetooth veya WhatsApp uygulaması sayesinde de paylaşabilme imkanına sahip olacaksınız.

Youtube Go nasıl indirilir?

YouTube Go'yu Android cep telefonu ve tabletler için ücretsiz indirebilirsiniz. Youtube GO indir Dosya boyutu 8,08 MB. Yükleme işleminde eğer cihazın SD Kartı varsa bu seçenekte ekrana geliyor. Uygulama ister cihaz belleğine isterseniz de hafıza kartına yükleyebiliyorsunuz. Uygulama yüklendikten sonra cep telefonunuz ile kayıt olduktan sonra uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Youtube Go nasıl kullanılır?

Her hangi bir saat farkı olmaksızın izlemek istediğiniz videoları YouTube Go uygulaması yardımıyla indirebilirsiniz. Video kayıt seçeneğinde sizden video kalitesi için onay alınacak. Ekranda 144p, 240p, 360p, 480p, 720p ve 1080p kalite seçenekleri yer alıyor. Size uygun seçeneği seçtikten sonra indirme işlemini yapabilirsiniz.





PAYLAŞ