Youtube GIF Oluşturma Aracını Test Ediyor! - Haberler - indir.com

Youtube GIF Oluşturma Aracını Test Ediyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Bugünden itibaren mobilde çevrimdışı video izleme özelliğini aktif eden video paylaşım sitesi Youtube'un GIF formatında görsel oluşturma aracını test ettiği ortaya çıktı. Bu araç sayesinde video içindeki sahnelerden GIF formatında görsel oluşturulabilecek.

İnternetin en çok ve en hızlı tüketilen içerikleri arasında olan GIF formatlı hareketli görseller ile caps'lerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Youtube'da bunun farkında olacak ki; kullanıcılarının videolardan GIF çıkartmasına yardımcı olmak için böyle bir aracı geliştirmiş.

Youtube GIF Oluşturma Aracı

Bu araç Youtube için de oldukça önemli. Zira GIF oluşturma aracı ile oluşturulan tüm GIF'ler Youtube'un kendi sunucularında barındırılacak. Aracın kullanımı da oldukça basit. Bunun için ilgili araç üzerinden videonun GIF'e çevrilmek istenen herhangi bir alanı ya da tamamının seçilmesi yeterli oluyor. Ardından da Youtube GIF çıktısını size hemen sunuyor ve bu GIF'i anında indirebiliyorsunuz.

GIF oluşturma aracı tüm Youtube genelinde aktif olduktan sonra GIF formatı bütün videoların altında görülebilecek ve herkes videoların seçtikleri bölümlerinden GIF oluşturma, kaydetme ve paylaşma imkanına sahip olacak. Kaynak: techcrunch.com





PAYLAŞ