YouTube Eski Müzikleri Düzenlemeye Alıyor - Haberler - indir.com

YouTube Eski Müzikleri Düzenlemeye Alıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-23 13:05:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en büyük video ve içerik paylaşım platformu olan YouTube, eski müzikleri yeniden canlandırıyor... YouTube’dan gelen açıklamaya göre, popüler içerik platformu 1000’den fazla eski şarkının klip videolarını yeniden düzenleyerek yüksek kalite standartlarında yayınlayacak. 

Platformun içinde bulunan kült video kliplerin görüntüsünü iyileştirmek adına, Youtube dünyanın en büyük müzik şirketleri arasında yer alan Universal Music Group'la anlaşma yaptığını açıkladı. 

YouTube Ücretli Abonelik Sistemi Aktif!YouTube Ücretli Abonelik Sistemi Aktif!

YouTube Eski Şarkıları Düzenliyor

YouTube URL’lesi İle İlgili Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

YouTube’da yeniden düzenlenerek eklenen videolar ise UMG eklentilerine sahip olacak olan şarkılar, ancak bu durum YouTube’nin ilerleyen zamanlarda farklı müzik dağıtıcılarıyla da aynı ya da benzer bir proje yürütmesine engel olan bir durum değil.  

Listedeki bazı parçalar ise günümüzde hala geniş bir dinleyici kitlesi olan 2000’ler de popüler şarkıcılar olan “Maroon 5”, “Lady Gaga” gibi şarkıcı ve müzik gruplarını da kapsıyor. 

Buna ek olarak 8’li ve 90’lı senelere şarkılarıyla damgasını vurmuş, “Nirvana”, “No Doubt”, “Megadeht” ve “Kiss” gibi klasik rock ve metal guruplarının da kült klipleri yüksek çözünürlüklü videolarıyla yeniden tutkunlarıyla buluşacak. Youtube “Nirvana - Smells Like Teen Spirit", “Gwen Stefani - Cool" ve “Kiss - Lick It Up” gibi parçaların yüksek çözünürlüklü videolarını müzik gruplarının sayfasından paylaştı.

 


İlgili uygulamalar
YouTube, Yorum Gizlemeyi Test EdiyorYouTube, Yorum Gizlemeyi Test Ediyor
YouTube Çocuk Videolarını KaldırıyorYouTube Çocuk Videolarını Kaldırıyor

PAYLAŞ