YouTube dünya genelinde çöktü - Haberler - indir.com

YouTube dünya genelinde çöktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-15 15:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük video izleme platformu olan YouTube, ABD ve Avrupa bölgeleri olmak üzere dün gece saatlerinde çöktü. 20 dakika gibi bir süre kesintiler yaşanan platformda daha sonra YouTube tarafından açıklama geldi. Koronavirüs salgını ile beraber dünya genelinde en fazla ve yoğun olarak kullanılan video platformlardan olan YouTube, bu gece dünya genelinde çökmeler yaşadı. Dünyanın her bölgesinden birçok kullanıcının YouTube çökmesi sonrasında Twitter gibi platformlara yöneldi. ABD ve Avrupa bölgeleri başta olarak YouTube’da tüm dünya genelinde 20 dakikalık kesintiler yaşandı.

Dünyanın hiç kuşkusuz video izlemede tercih edilen ilk ismi YouTube, COVID-19 pandemisinden ötürü daha yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandı. Milyonlarca insan evlerinde bu süreçte videolar izliyor, müzikler dinliyor ve içerikler tüketiyorlar.

YouTube 'Bu videodaki ürünler' özelliğini test ediyorYouTube 'Bu videodaki ürünler' özelliğini test ediyor

YouTube dünya genelinde 20 dakika çöktü

YouTube konu hakkında “Eğer YouTube’dan hata mesajları aldıysanız, sorunun çözüldüğünü söyleyebiliriz. Hatalar; anasayfa, abonelikler, arama ve daha birçok yerde yaklaşık 20 dakika sürdü. Sabrınız ve tüm raporlarınız için teşekkürler” dedi. Yaşanan karantina dönemi kullanıcıları çevrimiçi servislere yönlendirmiş durumda. Bu kapsamda birçok servisin kullanıcı sayılarında artışlar yaşanırken, bu durum olumlu olarak birçok şirket için mutluluk verici diyebiliriz. Google ve Facebook cephelerinde de bu yoğunluk ve sunucu sıkıntıları görülmeye devam ediyor.

Ancak diğer yandan koronavirüs sebebiyle reklam vermemeye başlayan şirketler de sıkıntılar yaşamaya başladı. YouTube’un şuan için erişiminin düzeldiğini belirtelim.


Spotify YouTube'a nasıl bağlanır?Spotify YouTube'a nasıl bağlanır?
Yenilenen YouTube Müzik, daha sade bir tasarım sunuyorYenilenen YouTube Müzik, daha sade bir tasarım sunuyor

PAYLAŞ