Youtube Çevrimdışı Video İzleme Özelliğini Aktif Etti! - Haberler - indir.com

Youtube Çevrimdışı Video İzleme Özelliğini Aktif Etti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en fazla ziyaret edilen video paylaşım sitesi Youtube, kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda çevrimdışı video izleme desteği geleceği duyurulan Youtube'da bu özelliğin, Android cihazlar için aktif edildiği açıklandı.

İnternet bağlantısı kotalı olan ya da sürekli olarak bağlantı sorunları yaşayan kullanıcılar için geliştirilen bu özellik ilk etapta Hindistan, Endonezya ve Filipinler'de aktif edildi. Henüz test aşamasında olan çevrimdışı video izleme özelliği, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde çalışıyor.

Youtube Çevrimdışı Video İzleme Özelliği

Youtube'daki tüm videoları desteklemeyen bu özelliği kullanmak ise çok kolay. Sadece izlenmek istenen videoyu açıp, çevrimdışı izleme simgesine dokunulması yeterli oluyor. Ardından istenilen çözünürlük kalitesi seçilerek videonun yüklenmesi bekleniyor. İstenen video ise internete bağlanma şartı olmadan 48 saat boyunca izlenebiliyor.

Bu şekilde kullanıcılar dışarıdayken ekstra veri paketi dahi harcamadan Youtube videolarını çevrimdışı izleme imkanına sahip olacaklar. Bu yenilik ile Google özellikle yeterli seviyede internet altyapısına sahip olmayan ülkelerde kullanıcıların, internete erişimine ve videoları izleyebilmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.





PAYLAŞ