Youtube Arkaplanda Oynatma Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Youtube Arkaplanda Oynatma Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-19 12:33:19
Editör : Esat Karaman
Kategori : Uygulama

Youtube üzerinde sayısız video ve  görsel içerik mevcut.  Ancak Youtube'un sevilmeyen bir tarafı var. Size yolda yürürken müzik dinletmiyor. Bu durum bazılarımız için hayati önem taşımakta. Ancak Yolda yürürken ya da sosyal medyanızı kontrol ederken uygulamanın arka planda çalışması için küçük numaralar mevcut. Hem Android hem de iOS için ayrı ayrı çözümler bulunuyor.

Android Kullanıcılar!

Android kullanıcıları içinde bulunan bu numarayı yapmak için birkaç dokunuş yeterli. İlk olarak Youtube uygulamasından çıkıp Chrome Tarayıcısı'na giriş yapınız ve daha sonra Youtube web sayfasına giriş yapın. Bu işlemlerden sonra ise bir müzik açmanız gerekmektedir. Açtığınız müzik çıktığınız anda kapanacak ancak yapacak olduğumuz numara ile bu engellenebilir bir durum haline gelecek. Web sayfasında sörf yaparken ayarlar kısmına gelin ve Masa Üstü Site İste tuşunu aktif hale getirin. Daha sonra ise bir müzik açıp tarayıcıdan çıkın ilk önce müzik kapanacaktır ancak bildirim çubuğunu aşağıya indirip Play tuşuna bastığınız zaman arka planda çalmaya devam edecektir.

iOS Kullanıcıları!

İos için ise yine aynı numara mevcut aynı işlemleri uygulayarak bu sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. İos üzerinden yaparken mutlaka uygulamadan çıkmanız gerekmektedir aksi halde direk uygulamaya geçiş yapabilir. Çıkış sağladığınız zaman size soracaktır ve tarayıcı ile devam et butonuna basmayı unutmayın.





PAYLAŞ