YouTube arama sonuçları için yeni özellik - Haberler - indir.com

YouTube arama sonuçları için yeni özellik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-26 20:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Kullanıcılarının karışına sık sık yeni özelliklerle çıkan dünyanın en popüler çevrim içi video platformu olan YouTube yakında yeni bir özellik yayımlayacak.

Özellikle pandemi döneminde kullanıcılara sunduğu özelliklerle dikkatleri üzerine çeken YouTube Reddit’te ortaya çıkan bir ekran görüntüsüne göre yakın zamanda YouTube arama sonuçları yeni bir entegrasyona sahip olacak.

YouTube 720p seçeneği HD olarak sayılmıyor!YouTube 720p seçeneği HD olarak sayılmıyor!

Bir Reddit kullanıcısı Android için yayımlanan YouTube uygulamasında yeni test edilmeye başlanan bir özelliği paylaştı. Paylaşılan görselde ortaya çıkan özellik sayesinde YouTube arama listesi artık Google arama motorunda bulunan içerikleri de gösterebilecek.

Günümüzde arama sonuçlarında sadece platformun ev sahipliği yaptığı videoları gösteren platform için bu durum her an değişebilir gibi duruyor. Test edilen özellik eğer kullanıma sunulursa kullanıcılar artık Google arama sonuçlarıyla daha geniş bir arama sonucu görebilecek.

YouTube 720p seçeneği HD olarak sayılmıyor!

Google’ın şimdilik belirli Android kullanıcılarına sunarak test etmeye başladığı yeni özellik, işlevsellik bakımından gayet olumlu karşılanıyor. Bu özellik YouTube üzerinde bulamadığınız herhangi bir videoyu başka bir işlem yapmanıza gerek kalmadan yine aynı uygulama içerisinde bulabilmenize imkan sunacak olsa da, özelliğin ilk başta bazı kullanıcılar tarafından çok yadırganacağı da bir gerçek.

Yeni özelliğin yolda olduğuna dair ilk paylaşımı yapan Reddit kullanıcısı dışında test edilen özellik hakkında henüz başka bir kullanıcı yorumu ya da paylaşımı gelmiş değil. Google’ın YouTube için düşündüğü işlevsellik özelliğini yayımlanması her ne kadar büyük bir sürpriz olmayacak olsa da şirketin bu özelliği ne zaman kullanıma sunacağı bilinmiyor.


İlgili uygulamalar
YouTube 'Uyku zamanı hatırlatıcısıYouTube 'Uyku zamanı hatırlatıcısı" özelliğini kullanıma sundu
YouTube Music önerilen özelliği kullanıma sunulacakYouTube Music önerilen özelliği kullanıma sunulacak

PAYLAŞ