YouTube, Android uygulamasına 'Kaydırma' özelliği getirecek! - Haberler - indir.com

YouTube, Android uygulamasına 'Kaydırma' özelliği getirecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-01 15:04:27
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Android uygulamasını daha da güzelleştirmek isteyen YouTube, Android işletim sistemindeki uygulamasına yeni bir özellik getiriyor. Dünyanın en büyük video paylaşım platformu hala arka planda video çalıştıramasa da getirdiği yenilikler ile uygulamasını daha da işlevsel hale getiriyor. Yeni gelecek olan bu güncelleme ile YouTube, videolarında kaydırarak videolar arasında gezinmenizi sağlayacak.

YouTube, 'Video Kaydırma' özelliği getiriyor!

Şuan küçük bir kesime yayınlanan bu özellik kullanıcıları tarafından sevilmiş gibi duruyor. Video kaydırma özelliği ile herhangi bir video izlerken sol tarafa doğru kaydırığ başka bir videoya geçebileceksiniz. Yeni sunulacak olan bu özellik iOS tarafına ne zaman gelir bilemiyoruz fakat Android işletim sistemiyle aralarını çok açmadan yakın zamanda yayınlarlar. Şuan test edilip geliştirilmeye devam ediliyor fakat bitince tüm platformlarda yayınlanabilir. Unutmayın ki şuan da Android kullanıcılarının çok küçük bir kesimi için yayınlanmış durumda. Bu ortamda test ediliyor ve herhangi bir sorun çıkarsa büyümeden çözebiliyorlar. Kullanıcıların hala en çok beklediği özellik olan 'Arka planda çalışma' gelmese de umudumuzu kaybetmiyor bir gün geleceğini biliyoruz. Bu yeni gelecek olan özelliği tam olarak tarif etmek gerekirse Instagram'ın hikayeler özelliğine benziyor. Eğer geçmek istediğiniz video olursa sol tarafa doğru kaydırıp videoyu geçebileceksiniz.

YouTube şuanda dünyanın en ünlü video paylaşım platformudur. Bir günde binlerce video yüklenip milyonlarca video izlenen bu ortamda kullanıcılar ciddi şekilde ilgi gösteriyor. Hatta artık meslek haline gelen YouTube, kullanıcılarına para kazandırmaya devam ediyor. Meslek edinen kişiler düzenli olarak video paylaşımı yapıyor hatta farklı içerikler üretmek için günlerce uğraşıyor. Video çekip paylaşmak için şirketler kuranlar bile var. Gerçekten binlerce, on binlerce hatta yüz binlerce lira kazandıran YouTube, kullanıcılarının birçok konuda video paylaşmasına olanak sağlıyor. Ahlak konusunda ve bazı siyasi konularda oldukça hassas olan bu platformda kullanıcıların videoları bazı zamanlarda kaldırılabiliyor.

YouTube içerisinde canlı yayın yapabilir, video paylaşabilirsiniz. Eğer canınız sıkılıyorsa YouTube'a girin ve bir video izlemeye başlayın. Birkaç dakika sonra kendinizi bilinmedik bir video karşısında bulabilirsiniz. Yeni getirdiği güncellemelerle daha da işlevsel olan bu platform gün geçtikçe daha da çok büyüyor.





PAYLAŞ