YouTube Ana Sayfa Otomatik Video Oynatma Nasıl Kapatılır? - Haberler - indir.com

YouTube Ana Sayfa Otomatik Video Oynatma Nasıl Kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-05 17:32:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler video izleme platformu olan YouTube, Google tarafından geliştirilmeye devam ediliyor. Kullanıcı deneyimini her zaman önemseyen Google bu noktada işlevsel özellikler kazandırmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere YouTube’un mobil uygulamasının ana sayfasında videoların otomatik oynatılma özelliği bulunuyor. Uygulamaya girildiği zaman ana sayfada yer alan videoları aşağı kaydırmaya devam ettikçe oynatılmaya başlanıyor. Güncellemeler sonrasında kazandırılan bu özellik dilenirse, kapatılabilir bir şekilde ayarlandı. Bu noktada ana sayfada otomatik oynat adına sahip olan bu özelliğin nasıl kapatılacağına sizlere bu içeriğimizde anlatacağız. Gelin şimdi ana sayfada otomatik oynayan videolar nasıl kapatılır detaylıca bakalım.

YouTube Otomatik Video Oynatmayı Kapatmak

Çocuklar İçin En İyi YouTube Alternatifleri Nelerdir?Çocuklar İçin En İyi YouTube Alternatifleri Nelerdir?

Otomatik video oynama özelliği varsayılan olarak sadece Wifi bağlı iken olarak geliyor. Bu noktada mobil veriden herhangi bir veri harcaması olmayacaktır. YouTube ana sayfasının ilk videosu reklam içeriği olduğu için uygulamaya girer girmez direkt bir şekilde reklam oynatılması sinir bozucu bir durum olabiliyor. Ancak ayarlardan bu ayarı kapatmak mümkün durumda. Otomatik olarak açık konumda bulunan bu özelliği kapatmak için ilk olarak YouTube uygulamasını açın. Daha sonra sağ üst köşede yer alan profil resminize tıklayarak Ayarlar seçeneğine erişin. Burada yer alan Otomatik Oynatma adı altındaki Ana Sayfa’da otomatik oynat seçeneğini göreceksiniz.

Bu seçenek üzerinden oynatma özelliğini tamamen kapatabilirsiniz. Açık seçeneğini seçerseniz ise otomatik oynatmalar Wifi ağında olmadan bile gerçekleştirilecektir.  


İlgili uygulamalar
Akıllı Cihazlarda En İyi YouTube AlternatifleriAkıllı Cihazlarda En İyi YouTube Alternatifleri
Google YouTube Videolarını Tek Tek İnceliyorGoogle YouTube Videolarını Tek Tek İnceliyor

PAYLAŞ