YouTube Abonelerine Ücretsiz Kredi Fırsatı - Haberler - indir.com

YouTube Abonelerine Ücretsiz Kredi Fırsatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-23 14:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’In popüler video izleme platformu olan YouTube, geçtiğimiz hafta içerisinde 1 saat servis kalmıştı. Bu durum sonrasında mağdur olan kullanıcılara Google tarafından bir özür geldi. Geçtiğimiz hafta YouTube platformunda yaşanan kesinti sonrasında şirket özür diledi ve YouTube TV aboneleri için10 dolarlık bir haftalık ücretsiz hizmet kredisini kullanıcılara verdi. Yaşanan erişim sorunu daha çok ücretli bir hizmet olan YouTube Music ve YouTube TV abonelerini zor durumda bırakmıştı. Bu olay sonrasında ise 17 Ekim tarihinde YouTube, Twitter hesabı üzerinden “Geri döndük! Sabrınız için teşekkürler.” Mesajı yayınladı.

Ücretsiz YouTube TV Hizmeti

Yaşanan bu erişim problemleri sonrasında abonelerinden özür dileyen Google daha sonra abonelerin istedikleri yerde istedikleri içerikleri izleyebilecekleri bir hizmetinin ücretsiz kredisini sundu. Özür olarak verilen bu ufak ödül kapsamında YouTube TV ve YouTube Music abonelerine normal fiyatı 10 dolar olan kredi ücretsiz olarak verildi. Bu ücretsiz hizmet kredisi ise 24 Ekim tarihine kadar süreli olduğu belirtildi. Google’ın 2015’de devreye soktuğu YouTube Music ve 2017’de devreye soktuğu YouTube TV platformları henüz ülkemiz kullanıcıları için aktif olmuş değil.

 Google son olarak YouTube platformuna getirdiği güncelleme ile videoları açılır pencerede oynatma özelliği getirmişti. Platformda yaşanan bu kesinti sonrasında kullanıcılara verilen ücretsiz hizmet kullanıcıları ne derece memnun edecek göreceğiz. YouTube Music ve YouTube TV platformlarının yakın zamanda ülkemizde de aktif olması bekleniyor.





PAYLAŞ