Youtube, 2020 ABD başkanlık seçimleri ile ilgili açıklama! Politik reklamlar yayınlanacak mı? - Haberler - indir.com

Youtube, 2020 ABD başkanlık seçimleri ile ilgili açıklama! Politik reklamlar yayınlanacak mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-10 09:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Popüler video içerik platformu olan Youtube 2020’de Kasım ayında yapılacak “Amerika Birleşik Devletleri Başkanlık Seçimleri”nin ve düzenlenen politik reklamların yayınlanmasına izin verecek.

Amerika Birleşik Devletleri’nin gündeminde bir süredir 2020 senesinde düzenlenecek başkanlık seçimlerinin olduğunu söylemek yanlış olmaz. Başkan adaylarının kullanıcılara ulaşmak için seçtiği bir numaralı araç olarak karşımıza internet reklamları çıkıyor. Bu doğrultuda YouTube’de gün itibariyle politik reklamların platform içerisinde yayınlanmasına izin vereceğini açıkladı.     

Son 10 yılın En Beğenilen YouTube Reklamı Belli Oldu!Son 10 yılın En Beğenilen YouTube Reklamı Belli Oldu!

YouTube politikacıların seçim reklamlarını yayınlayacak     

Şirket bugün yaptığı açıklamada Ohio ve Güney Carolina ülkeleri gibi erken seçimlerin yapılacağı bölgelerde dahil olmak üzere, bundan sonra politikacıların YouTube içinde reklam satın almalarına izin vereceğini dile getirdi. Wall Street Journal’ın konuyla ilgili sunduğu rapora göre YouTube bu reklam modeli için yeni bir araç sunacak ve bu aracın 15 Kasım’dan itibaren kullanıcıların karşısına çıkacağını belirtti.

Youtube Yeni Reklam Analiz Aracını Duyurdu

Bildiğiniz üzere YouTube teknoloji devi Google’a ait. Google’ın bu hamlesiyle politikacıların platform içerisinde verecekleri reklamlardan milyarlarca dolar gelir elde edecek. YouTube’nin en yüksek geliri de politikacıların platformun en iyi noktalarında reklam verebilmek için gireceği rekabetten sağlayacağı düşünülüyor. Hatırlarsanız Google geçtiğimi haftalarda YouTube platformunun TV uygulaması için yeni bir reklam modeli olacağını açıklamıştı. Söz konusu reklamlarında bu modele dahil olacak olan ilk reklamlar arasında olması bekleniyor. YouTube'nin söz konusu reklamları da seçimlere 5 gün kala yayınlamaya başlayacağı söylense de bu konuda şirket hakkında net bir açıklama gelmiş değil. YouTube ile ilgili gelişmelerden haberdar oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


İlgili uygulamalar
Youtube reklam gelirlerini, yorumlar nedeniyle kaybediyorYoutube reklam gelirlerini, yorumlar nedeniyle kaybediyor
YouTube Reklamlar İçin Yeni GüncellemeYouTube Reklamlar İçin Yeni Güncelleme

PAYLAŞ