Yolculuk Paylaşım Uygulaması Volt App Store'da - Haberler - indir.com

Yolculuk Paylaşım Uygulaması Volt App Store'da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Aynı yöne giden yolcu ve sürücüleri bir araya getirerek trafik sorununu çözmeyi hedefleyen Volt uygulaması Apple App Store'da kullanıcıların indirmesine sunuldu.

Volt uygulamasının genel amacı aynı yöne gidecek olan yolcuları ve sürücüleri buluşturarak birlikte yolculuk etmelerini sağlamaktır. Özellikle trafik sorunu olan illerde bulunan kullanıcılar için mükemmel bir çözüm olan Volt güvenliği sağlamak için iki farklı ağ kullanılıyor. Bu ağlardan ilki senin sosyal ağların örneğin Facebook'tan yüklenen arkadaşlarım ve arkadaşlarımın arkadaşları, ikincisi ise senin ait olduğun topluluklardır.

Bu topluluklara örnek vermek gerekirse üniversite, çalıştığın şirket veya yaşadığın site gibi. Volt ile güvenebileceğin kişilerle buluşabilmek için Facebook kullanmak zorundasınız. Ayrıca Okuduğun üniversite, çalıştığın iş yeri gibi topluluklara katılabiliyorsunuz. Bu topluluklara Volt ile katılabilmeniz için o topluluğun güvenlik kodunu bilmelisiniz. Kendi topluluğunuz da Volt ile ilgili duyuruları bulabilmeniz mümkündür.

Volt indir

Volt'u kullanabilmeniz için arabanız olması şart değil. Volt aynı yöne giden sürücüleri birleştirebildiği gibi aynı yöne giden yolcuları da birleştirmektedir. Volt ağında bulunan tüm araçlar kullanıcıları tarafından teyit edilmiştir ve araç plakaları kayıtlarda mevcuttur. Ayrıca tüm Volt kullanıcılarının cep telefonu numaraları sistem tarafından teyit edilir. Volt'da yolcular ve sürücüler yolculuk sonrası birbirlerini değerlendirebilirler. Bu sayede kendinize uygun sürücü veya yolcuyu seçmeniz kolaylaşıyor.

Aynı yöne giden yolcu ve sürücüleri bir araya getirmeyi hedefleyen Volt iOS uygulamasını sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ