Yok artık dedirten 10 fotoğraf - Haberler - indir.com

Yok artık dedirten 10 fotoğraf

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-15 17:03:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

Bazı fotoğraflar öyle bir zamanda çekilmiştir ki, ilk baktığınız zaman baktığınızla gördüğünüz şeyin gerçek mi yoksa sahte mi olduğunu uzun bir süre boyunca sorgularsınız. Bugün haberimizde ise sizler için ilk bakışta gerçekliğini sorgulayacağınız 10 fotoğrafı sizler için derledim. Bakalım bu fotoğraflar sizlerde nasıl şaşkınlıklar bırakacak. 

Hepimiz şunu biliriz ki fotoğraf çekmenin anı yakalayabilmek ile ilgisi olduğu gerçeğini biliyoruz. Ve gerçekte bu bilgi çok doğru bir bildir. Fakat öyle fotoğraflar var ki anı hiç olmaması gerektiği bir anda yakalar. O yakaladığı fotoğrafta ise hem güldüren hem de şaşırtan eğlenceli karelerin olduğu sonuçlar çıkartır. Ortaya çıkan o fotoğrafın ilginçliği ise o yanlış anı bir anda doğru an yapar ve ortaya enterasan bir görüntü çıkartır. Hayatınıza ilk baktığınız zaman gerçekliğini sorgulayacağınız yeni kareler eklemek isyorsanız şayet, bugün sizler için oluşturduğum bu haber tamda size göre. 

Türkçe Google Asistan'ın, kullanabileceğiniz en iyi 10 özelliğiTürkçe Google Asistan'ın, kullanabileceğiniz en iyi 10 özelliği

İlk bakışta 2 arabanın yan yana park edilmiş olduğunu sanıyorsunuz. Ancak gerçekte orada tek araba var. Diğer araba, park halinde duran arabaya resmedilmiş bir görsel. 

Bu fotoğrafta gördükleriniz ise tek kafalı 2 köpek olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak fotoğrafa dikkatli bir şekilde baktığınız zaman diğer köpeğin kafası, ağzı açık olan köpeğin kafasının altında olduğunu göreceksiniz. 

İlk gördüğümde beni kahkahaya boğan bu fotoğraf,benim en çok beğendiğim fotoğraflar arasında yerini alıyor. 

Bu fotoğrafa ilk baktığınızda yok artık dediğinizi duyar gibiyim. Ancak yolun ortasına bırakılmış olan tanpon ortaya şahane bir görüntü bırakmış. 

Ayakları kendinden daha büyük olan bu çocuğun, sempatik olduğunu kimse inkar edemez. 

Bu fotoğraf bize açının ne kadar önemli olduğunu anlatıyor sanki.

Gel keyfim gell :).

İlk köpek başlı insan örneği 

Buda mutasyona inanmayan okurlarımıza gelsin.

Son günlerde gündemde dolanan sahte et haberlerinden sonra bu bize ağır geldi sanırım :). 

 


2018 yılında sonlandırılan 10 girişim2018 yılında sonlandırılan 10 girişim
2019'ın ilk Windows 10 güncellemesinde neler var?2019'ın ilk Windows 10 güncellemesinde neler var?

PAYLAŞ