Yoğun İlgi Sonrası iPhone XR Stokları Tükendi - Haberler - indir.com

Yoğun İlgi Sonrası iPhone XR Stokları Tükendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 13:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

12 Eylül tarihinde resmi olarak Apple, yeni iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR modellerini tanıtmıştı. Cihazlar üst seviye donanım özellikleri ve şık tasarımları ile dikkat çekerken en uygun fiyatlı model olan iPhone XR’ın nasıl bir ilgi göreceği ise merak konusu olmuştu. Tanıtıldıktan kısa süre sonra 19 Eylül ile beraber ön siparişlere açılan iPhone XR için yeni bir rapor yayınlandı ve kullanıcıların bu uygun fiyatlı modele oldukça fazla bir ilgi gösterdiği ortaya çıktı. Amerika üzerinde 750 dolar başlangıç fiyatına sahip olan iPhone XR modeli iPhone XS ve Xs Max modellerine göre daha uygun fiyata sahip olarak geliyor.

iPhone XR Stokları Tükendi

iPhone Xs ve Xs Max Türkiye'de satışa sunulmayacak!iPhone Xs ve Xs Max Türkiye'de satışa sunulmayacak!

Yayınlanan rapora göre ön sipariş sürecinden 4 gün içinde iPhone XR’ın stoklarının tükendiği açıklandı. Bu durum ile beraber iPhone XR’ın teslimat tarihleri bir ileri tarihe alınırken, Apple’ın ABD’de kullanıcılarına ise iPhone XR teslimatlarını 6-13 Kasım arası gerçekleştirmesi bekleniyor. Bazı bölgeler için gecikmeli olarak satışa çıkacak olan bu uygun fiyatlı iPhone XR serisinin iPhone XS ve XS Max modellerini geride bırakarak bir satış rekoru kırması bekleniyor. Analistlere göre 2018’in en çok satan iPhone modelinin şimdiden XR olması bekleniyor.

iPhone XR’ın ön sipariş adetleri henüz açıklanmasa da Apple yakın kaynaklara göre 19 Ekim’den itibaren toplamda 12 milyon adet XR modelinin ön siparişe verildiği iddia ediliyor. Ancak bu rakamların ön siparişlerin ön sipariş son gününe kadar dahada yükselmesi bekleniyor. iPhone XR modelinin özelliklerini hatırlayacak olursak modelde 7 nm üretim sürecine sahip güçlü A12 işlemcisi yer alıyor. 64, 128 ve 256 GB’lık dahili depolamalara sahip olan model farklı renk seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Touch ID yer almayan iPhone XR modelinde tıpkı iPhone X serisi gibi Face ID teknolojisi bulunuyor.


iPhone XR Modeli En Fazla Satış Yapan iPhone OlabiliriPhone XR Modeli En Fazla Satış Yapan iPhone Olabilir
iPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark AttıiPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark Attı
Apple'dan Yeni iPhone İsimleri Hakkında Çarpıcı AçıklamaApple'dan Yeni iPhone İsimleri Hakkında Çarpıcı Açıklama

PAYLAŞ