Yoast SEO nasıl kullanılır ? - Haberler - indir.com

Yoast SEO nasıl kullanılır ?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-28 23:01:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Bu içerik " Yoast SEO eklentisi nasıl kullanılır ?" sorusunu cevaplar .

Yoast SEO nasıl kullanılır ? 

Yoast SEO Wordpess siteleri için SEO eklentilerinin en popüler olanıdır. Milyonlarda kişi SEO eklentisi olarak Yoast SEO'yu tercih etmektedir. Hem güçlü yapısı hemde kullanışlı arayüz desteği sayesinde size, sitenizde işe yarar SEO işlemleri yapmanıza olanak sunmaktadır.

Google'dan SEO tartışmalarına son noktayı koyan o yenilik geldiGoogle'dan SEO tartışmalarına son noktayı koyan o yenilik geldi

Öncelikle Yoast SEO eklentisinin kurulumu için Wordpress site admin panelinizden sağdaki menüden Eklentiler seçeneğini tıklayın. Yukarıdaki Eklenti Ekle butonunu kullanarak gelen sayfaaki arama çubuğuna Yoast SEO yazarak eklentiyi yükleyin ve etkinleştirin.

Eklenti etkinleştikten sonra sizden siteniz için kurulum isteyecektir. 7 8 adımdan oluşan bu kurulum tamamlandığında sitenizin Google görünürlüğü , başlık ve slogan için temel ayarları yapmış olacaksınız. Ama SEO sadece bunlarla sınırlı değildir. Yoast SEO eklentisi kurulduğunda yazılarınız, kategorileriniz, ürünleriniz ve sayfalarınız için iki adet renklendirilen yuvarlak alan oluşacaktır. Genel amam eklentinin , ilgili düzenleme sayfasında size vereceği yönergeler ile SEO puanı ve Okunabilirlik Puanı durumlarını yeşil hale getirmektir. 

Her birimin seo tavsiyeleri ilgili birimin düzenleme ekranında en altta eklenti tarafından size gösterilir. Yukarıda yazılan bütün birimleri SEO bakımından olması gerektiği hale getirseniz güzel sonuçlar alırsınız. Eklentinin kullanımı işte bu kadar basit. Kurun, konfigürasyon ayarlarını yapın ve her birim için gerekli çalışmaları yapın. Dilerseniz özel ayarlar için eklentinin size sunulan arayüzünden değişim yapabilirsiniz.


İlgili uygulamalar
 WordPress için En İyi SEO Eklentileri WordPress için En İyi SEO Eklentileri

Para Kazandıran Mobil Uygulamalar - İnternetten Para Kazan


PAYLAŞ